anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Visele se indeplinesc? Pot deveni realitate?

Ma refer ca am visat un baiat de cu care as vrea sa ma combim ca eram impreuna...multumesc anticipatkisskiss

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Nu există realitate. Viaţa însăşi nu este decât un vis. Pentru unii mai frumos, pentru alţii mai urât, pentru alţii deloc. Dintr-un vis nu te poţi trezi la o realitate, pentru că ea nu există, în cel mai rău caz rişti să nu te mai trezeşti atunci când visul se termină. Mă rog, unele vise devin realitate cu multă dorinţă şi efort, unele vise rămân doar la stadiul de vise neîmplinite, o parte din vise necesită foarte mult noroc să devină realitate. Totuşi, familia TPU îţi urează mult succes! kiss.

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Visele sunt mesaje ale subconstientului, depinde doar de tine daca se indeplinesc sau nu.Succes cu baiatul tongue!

| Flav a răspuns:

Si eu am visat-o aseara pe Jessica Alba. Oare... tu ce spui? A?
Potoleste-te.

| Vizitiul a răspuns:

Visurile (idealurile, aspiratiile) pot devenii realitate prin veleitate si implicare, atat fizica cat si psihica.
In ceea ce priveste visele din timpul somnului, nu au nicio relevanta in viata reala, e un simplu vis si nimic mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Stefania a răspuns:

Visele mereu sunt inversstraight face. De exemplu :daca visezi ca iti zice ca te iubeste, in realitate nu te iubeste pentru ca visele sunt inversstraight face. Daca visez ca te mariti cu el nu te vei marita cu elstraight face. Si tot asa...imi pare foarte raustraight face...Baftakisskisskiss

| lacri a răspuns:

De obicei se implinesc visele in care crezi, si cele pe care ti le doresti foarte multhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde... daca se adevereste in general ceea ce visezi, este foarte posibil sa se adevereasca si acum. Daca in general ceea ce visezi se intampla exact pe dos...nu prea cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mereu ce visez mi se indeplineste ca peste o zi, o saptamana, o luna sau chiar un an.Nici eu nu am luat in considerare prima dar cand am vazut ca cea ce visez mi se indeplineste am inceput si eu sa cred in vise.Bafta eu una cred ca se indeplinesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie aproape toate visele mi si indeplinesc dar cele mai multe dintre ele sunt necazuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca lupti da! Dar sa nu iti murdaresti mainile! Vorbesc serios!

| laurjojo a răspuns:

Cate o data se indeplineste cate o data nu, de exemplu daca visezi si a doua zi nu-ti mai aduci aminte tot ce ai visat atunci se indeplineste, daca iti aduci aminte tot visul e in zadar