Mah sincera sa fiu, primul meu prieten m-a luat la misto(nu a fost asa de la inceput), iar asta ma suparat foarte rau.La inceput ma considerat o victima, ce sa zic, credeam ca numai mie mi s-a intamplat acest lucru. Apoi am privit in jur, si multe dintre prietenele mele au suferit din cauza unor pro*ti.Desi au trecut multi ani de atunci, eu inca mai tin la el, si asta chiar ma enerveaza
, pentru ca el a stat cu prietena mea cea mai buna imediat dupa ce ne-am despartit(trebuie sa am mai multe grija cand imi aleg prieteni). nu stiu.intr-un timp ajunsesem sa cred ca toti baieti sunt la fel(greseala totala). Deci mai pe scurt il urasc atat de mult pe acest baiat, incat il iubesc(desi au trecut 5 ani). cam asta mi s-a intamplat mie bye >
Buna:*
Poi da.cred ca toti am trecut sau o sa trecem.
Am iubit un baiat 4 ani de zile.In tot acest timp am fost cu el.
M'am despartit. M'am tot impacat
Dar el mereu imi spunea ca ma iubeste. K nu poate staa fara mine
Chiar am fugit de acasa.pentru a fii cu el.
Darr mereu ma insela.chiar sub nasul meu
Imi spuneaa ca ma iubeste...ba caa nu insemn nimic pentru el
Si ca a stat cu mne.ca nu avea cu cinee.
Fffff multe. Dar eu inca il iubesc.Si mi se rupee Inimaa candd mereuu In vad cu altee fete.si pe minee ma ignora total.![]()
Dar asta e.
Dap am trait recent sa tin la o fata si sa nu imi dea atentie nu stiu poate nici eu nu i-am dat atentie :p si mi s-a mai intamplat... de fapt daca ma gandesc, mereu traiesc sentimentu ca o iubesc dar nu imi da atentie insa aici e si ceva frumos pentru ca nu stii : uneori se intampla un miracol si dragostea e reciproca
si happy endind, iar uneori fata te ignora si treci ca un inger cazut la alta prada
am fost destul de impresionant?
Bineinteles ca fiecare dintre noi a suferit sau va suferi macar o data in viata pentru un baiat / o fata.
E un sentiment trist dar asta e. Fiecare trecem prin asta. Daca chiar ti la cineva incearca sa intri in vorba cu persoana respactiva si nu iti fie teama.
Pai. mi s`a intamplat nu de mult.doar ce ne-am cunoscut iar el a facut cativa pasi pe care orice fata s`ar indragosti de el.si dupa ce m-am lasat cucerita de el, a plecat in strainatate. nu ma gandeam sa-si bata joc. dar pana la urma asta s-a adeverit.si na.normal ca inca sufar dupa el. mi-e foate dor si inca sper ca el se va intoarce dar nu cred ca mai e acea speranta posibila.
AEWPenta întreabă: