Buna Diddy.Si pentru mine cumpararea cadoului potrivit pentru cea mai buna prietena a mea este o mare dilema.Prietenei mele, i`as cumpara un set de argint(cercei, lantisor cu pandantiv si o bratara). Daca nu, ar merge un parfum, dar care sa nu aiba mirosul exagerat de dulce, un urs imens din plus sau pur si simplu ceva de imbracat.Am vazut intr-un mall, niste esarfe super:lungi, cu un fel de nasturasi pe ele.Prietenei mele i`ar place.Bineinteles,o sa ii duc si un buchet de flori si o felicitare.
Succes la gasirea cadoului potrivit!
O poza pe care as pune-o in rama, o bluza noua sau o haina noua sau chiar un parfum.
Un CD cu melodiile noastre favorite, un tricou care stiu sigur ca i-ar placea, o felicitare frumoasa si eventual si un set de bijuterii din argint. Doar e cea mai buna prietena a mea
Pai de ex ai putea sa-i iei cv simbolic si frumos
De ex.eu i-am luat celei mai bune prietene o rama cu o poza cu noi 2 si o felicitare dragalasa...si un ceas de perete impreuna cu 2 pr.de ale mele... dar oricum cert este ca i-a placut
Eu zic ca e o idee buna...se va bucura Succes!:*
Poi depinde ce s-ar dori ce vezi tu ca isi doreste mai mult... daca e pr ta cea mai buna ar trebui sa stii... si... sa i faci un cadou frumos. din inima
Pai, eu i-am luat celei mai bune prietene ceea ce ii place. Un set din lant cu cercei din ceva pietre pretioase.Nu a fost chiar asa de scump si i-a placut foarte mult. Daca esti pritena ei inseamna ca sti ce-i place. Da o tura prin magazine si gaseste acel ceva.Succes.
Vorbind de la prieten la prietena(amica). as cumpara lucrul de care ea a vorbit pe tot parcursul anului (daca exista). daca nu. o fotografie cu noi2. ramane la un loc de cinste. un parfum. o atentie. o maslina
Eu zic ca mai bine iai lua orce ca se va bucura pentru gest oricum si mai ales pentru ca este prietena ta. ps am11 ani nu trebuie sa-mi asculti sfatul meu nu esti obligata. apro po succes
Buna! Si eu eram intr-o dilema foarte mare pe acei tema, bine si inca sunt( chiar daca am cumpărat cate ceva parca nu e de ajuna), eu i-am luat prietenei mele un lănțișor cu best friends, dulciuri împachetate foarte frumos ( iubim dulciurile si mda...
ralluca15lp întreabă: