Nimic nu mai conteaza, acum sunt pe un alt drum.
nu-mi pasa de nimic. Nu-mi pasa de tine!
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
E atat de frig… lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc… traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata…
Indiferenta ta, raneste sufletul altora…
DND, decat daca vrei sa-mi spui ca ma iubesti... Distanta ne desparte si totusi ne apropie…. raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc; totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau…Strig la cer si fug departe … strig continuu si ma pierd in noapte
Chiar nu vad cum ar fi o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine
O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor, si s-a prefacut intr-un vis de-amor
Ma culc cu tine-n gand si tot cu tine-n gand ma si trezesc! Lasa-ma sa te iubesc asa cum si visez…
Imi Placee ` ● Sa Fac ` tot ` ღ Ce`mi trece ` ` Prin Cap ` → ` fara Regrete ` :* Fara Sentimente ღ ` ` Bine :* ` Sau Rau ` O fac In ` :* Felu ` Meu ●
Dragoste si iubire, doar atat e in sufletul meu, si sunt numai pentru tine :X :X :X :X :
Iubitul meu de pe strada crucii
te iubesc de-ti sar papucii
esti o floare, esti un crin
esti magarul din berlin
esti o floare de cicoare
esti un bou cu capu\' mare
esti o floare de liliac
zici ca esti aurolac...
Te imbraci numai la dunga,
cand te vad vomit in punga.
salutare si noroc
n-am nevoie d-asa porc
E prea mult d`p0vestit şi.Numai avem timP.Ne luãm inima`n dinţi şi. pr0fitãm la maCsim’!
Sunt nişte secrete...do0ar intre noi fetele
crezi ca mã faCi gel0aSã cu tâRfa taa? Nu bãiaTulee! Chiar nu`mi paSã d Ea.asTa esTe ca sã vaDã "prieTena taa" cã tot ew sunt viata taa.
poate ca e vrajitoare`
de-o iubestila disperaree`
poate ca te-a fermecat`
ca estiasa de disperat`![]()
vReaw’ sã afLe cã`L iubEsc
mDa’ n`am curaJ sã`I v0rbeSc
cã ew’ sunt un pic’ timiDã.
şh’ sã`I sPun mi`E tarE fRik’:-s
nu mă cunoşti. spui că sunt fiţoasă.te privesc atent şi.ţi spun: chiar crezi că.mi pasă?"
Nu sunt perfectă.Dar dc m.aş schimba. Dacă el mă iubeşte aşaaaaa:-
Nu mai avem timp...Ne luam inima`n dinti si pro0fitam la MacSim.Imi place vrajeala ta, dar nu intelege gresit...
! Daca ti-am zambit odata NU inseamna ca m`aivrajit!
Uneori staw’ sh’ mã gadEscDo0amnE`nu stiu cum sã`I mulTzumEsc.Qm.Sã`I mulTzumEsc pentru tot cE a fãcuT mi-a daT curaJ sã dEvin cnE acum sunt.`M`a înTãriT
:"FaTãã mErgI înainTee`0 sã ai parTe sh’ de fapte nu doar de cuvinTe0ricE ar fi voi fi aiCi mereu’ stii bine te poţi baZã în spriJinuL mEw"!
aTunci cand iuBireea se duCee`aTunci cand doar laCrimi ţi`aDuce`oFerã`I doar drag0sTeaa taa`
aTunci aRe mai mare nevoie de eaa
aTunci cand nu ştie cE simTeeaTunci cand grEşeşTe şi minte`oFerã`I doar drag0sTeaa taa`
aTunci aRe mai mare nevoie de eaa
♥Ai reaprins in mine spiritul de luptator
O simpla atingere si simt ca sunt nemuritor
O singura scanteie si-am luat foc instantaneu
Te voi pretuii mereu ca pe o piesa de muzeu
Chiar daca eu nu`ti dau de inteles cat de mult tin la tine
Parca secundele sunt ore...cand nu esti langa mine
Orele sunt zile, zilele sunt saptamani
Timpul nu`si mai are rostul, eu nu mai am forta in maini
Suntem stapani pe propria soarta, intram amandoi pe poarta
Pasim usor pe nori, trecem prin stari, parca e prima data
Cu sarutari fierbinti in zori de zi ne trezim unul pe altul
Si`mi vine greu cand tu nu esti sa vad ca iar imi e gol patul
Te plimbi mereu prin mintea mea, poate de`aia ma port ciudat
Mai toti mi-au spus pana acum ca sunt putin distrat
Nu vad nimic in jurul meu, te vad pe tine peste tot
Sunt dependenta, iar pentru mine tu esti singurul antidot
x ♫♦ Te iubesc ♥♫
"
"?°°Mã S? mt atât De B? e. încât? men? u`m? face Fatzã.
X`°°?"
Am nevoie de singuratate, ca e destul sa ma gândesc la un chip omenesc ca sa-mi vina sa urlu /;("
!"
"♥ Ezita sa crezi ca viata e trista
! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista
. ♥"
DaCa` ai impresia` ca totul` va Dura La nesfarsit`. Bun venit in Realitatea` cruda`. Gandesti gresit`!"
te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` ` ♡`. →`
E simplu să spui: "Asta e viața!". Am avut senzația că pierd, nu-i nimic e doar senzația
Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.
Ştie` când` să râdă`, Când să fie` supăRată`, Când in `ochii tai `să fie `singura faTă `ImpOrtantă •
Şi spui : "Gata! De dragul ei mă potolesc, că e prea mică şi o iubesc
Şi-n 2 săptămâni m-ai cunoscut cât alţii intr-o lună, Am şi o parte întunecată, dar ţie ţi se pare bună
Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x Te adorr. :*"
Buttercup30 întreabă:
DoarOAnonima întreabă:
Danya_6735 întreabă: