| LeVej a întrebat:

Vreau să ajung și eu cunoscut pe Youtube.
Am încercat să urmăresc aceste sfaturi https://goo.gl/t4jTiQ... dar până acum nu s-a întâmplat mai nimic
Vă rog să mă ajutați. Nu mai suport. sad

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ar fi fost atat de usor sa devii celebru/cunoscut pe Youtube, pana acum erau milioane care postau, dar nu-i usor deloc. Cam 98-99% din cei care incep cu entuziasm masiv, ajung sa abandoneze in primele 6 luni.

Pentru a fii celebru si sa fii vizionat, trebuie sa muncesti mult la videclipurile pe care le faci, sa postezi numai lucruri interesante, sa vorbesti frumos si sa atragi vizitatorii. Reclama ti-o faci pe FB si Instagram, unde eiti invitii toti prietenii sa-ti viziteze postariel de pe Youtube, si ii mai rogi ca la randul lor, sa trimita linkul si prietenilor din lispa lor, in felul asta, creste exponetial numarul posibililor vizitatori.

Eu iti doresc spor la munca, pentru ca ai multe luni de tras pana o sa ai cat de cat vizitatori si probabil ani buni, pana o sa devii foarte cunsocut pe Youtube!

| utilizatorcim a răspuns:

O sa ajungi cunoscut în momentul în care o să ai ceva important de spus sau atunci când viața ta nu va mai fi atat de plictisitoare incat sa itit doresti asa ceva.
Ai văzut vreodată oameni care suferă de nebăgare în seama? Pai aia sunt oameni care își doresc să ajungă "cunoscuți" pe Youtube.
Și dacă ai de gând să postezi provocîri ți q&a-uri, nu te apuca de Youtube!