Se i-a putina inconstienta.se mai adauga putina inconstienta si se amesteca...se aduga apa...si gata reteta de a muri este gataGLUMA)
Nu imi pot da seama de ce vrei sa te omori viata este asa de frumoasa. unii ar da averi sa mai aiba cateva zile in plus de trait si tu un baiat sanatos, frumos, puternic...in plina floare vrei sa te omori...
Ai grija te tine.nu te omora.
XoXo
Stai ca iti spun, trebuie sa... CE? :-0 Vrei sa cum? Stii saitul asta e pentru intrebari serioase si nu vreau sa fiu responsabila in caz ca nu glumesti si chiar mori!
Am eu o reteta super, si e sigura, dar nu ti-o spun ca daca reusesti nu-mi dai fundita.
Thomane sunteti sanatosi fratilor?
numai tampeni aveti in cap
fata ai la 12 ani are de gand sa se f*** iar tu sa mori
Crezi ca daca ai pus intrebarea asta neimpresionezi cu ceva? Daca asta crede`ai crede`ma ca chiar ne dezgusti pe mine personal
aaa un sfat daca tot ai initiative din astea Spanzura`te
glm
mai bine te gandesti si ai sa vezi ca merita sa traiesti
Arunca-te de pe un bloc.cu cel putin 8 etaje...succes garantat... abia mai scapam de un bivol, dar intai taietzi venele sa fii truuuuuuu. GOOD LUCK!
Sa-ti dai un pumn in cap sa-ti moara neuronul ala dus si cu el te duci si uh dumnezeu sa te odihneasca! amin
Hai duceti-va cu totii!
App unde locuiesti? Vin eu si te omor cu mana mea! Ma enerveaza astia care se cred Dumnezeu, El ti-a dat viata El ti-o ia! Voi astia care vreti sa va sinucideti daca ar sti unii ce aveti in cap var schingiui!
Tu esti prost sau te prefaci? Daca da, anuntama la numarul de telefon:estiprost.Si daca nu, nu te mai grabi sa ma anunti!
Dar nu inteleg de ce ne mai intrebi pe noi dear! kill your self and hope to die. succes
Zici asta numai sa te afli in treaba? sau chiar vrei sa mori? ca nu inteleg ...nu iti recomand nici o solutie traiesteti viata
Pai... mai laurentiu, de ce gandesti asa? Dumnezeu ti-a dat viata si tu vrei sa scapi de ea? Pai in primul rand faci un pacat daca te sinucizi si nu cred ca te vei bucura dupa ce vei face asta, deoarece ajungi intr-un loc de unde nu mai scapi niciodata si nu prea e frumos... Eu zic sa iti vezi de viata ta, sa incerci sa uiti de problemele pe care le ai si introarce-te un pic si catre Facatorul tau si multumeste-i ca ti-a dat viata, ca poti merge si nu ai vreun handicap, ca vezi, ca auzi ca ai toate calitatile pe care le are un om normal! si multumindu-i incearca sa iti ceri iertare pentru gandirea ta si el ca un Indurat te va ierta si te va lumina ciao si bafta!
Te-ai tampit la cap? :O Multi oameni se confrunta cu ideea asta dar e o problema serioasa care va va intampina cu multa suferinta
incearca sa gandesti pozitiv pentru ca toti avem cateodata iesiri cum ai tu pentru ca viata este cruda si mai primim cateodata o lovitura de la viata dar trebuie cu totii sa trecem peste asta
asa ca nu mai gandi asa pentru ca vei avea multe bucurii in viata
Toti oamenii avem greutati si suferinte ori cat ar fi altii de bogati
te pup pa si ai grija de tine
Pai teteta este urmatoarea iti trebuie o funie mai groasa si o bara ca sa o agati de ia faci un nod la sfoara ca sati intre capul dupa aceea legi celalalt cap de teava pagi capu pe nod iti dai drumu si gata sper ca te-am ajutat sa ma cheme parinti tai la inmormantare daaa
andu_8743 întreabă: