Ce ziceam eu mai demult, pe site asta sunt doar rock-eri, tocilari si drogati, nu mi-ati dat dreptate acum poate ca imi dati. Marihoana e drog si provoaca dependenta.
Da bai satanistule am o problema cu rock-erii si in general cu toti neadaptatii, oi fi eu cocalat dar cocalarii nu consuma droguri asa ca incordeaza-ti vena si inteapa adanc.
O data pe luna e putin
am colegi care fumeaza zilnic si inca sunt sanatosi![]()
lasand glumele in unele tari marijuana este legala deoarece este planta, nu face asa rau![]()
e ca si tutunul
Http://www.calificativ.ro/......a4867.html
Consecintele negative asupra sanatatii copiilorSus
De ce este periculoasa marijuana pentru copii si adolescenti? In primul rand, parintii trebuie sa tina cont de faptul ca din punct de vedere fizic si mental, copiii sunt in dezvoltare, ceea ce ii face si mai vulnerabili in prezenta efectelor negative ale drogului, atragand importante probleme de sanatate, cu consecinte importante asupra organismului, pe viitor.
Printre principalele efecte negative asupra copiilor, se enumera:
- consumul de marijuana afecteaza organe importante, precum plamanii si inima;
- utilizarea marijuanei a fost corelata, de-a lungul timpului, cu multe tipuri de cancer;
- consumul in tinerete, prezinta risc crescut de dezvoltare a dependentei psihologice;
- copilul poate dezvolta probleme de memorie manifestate pe tot parcursul vietii, si nu doar in perioada consumului;
- in cazul femeilor, consumul poate duce la probleme reproductive: tulburari ale ciclului menstrual si infertilitate;
- marijuana scade nivelul de testosteron in cazul sexului masculin, afectand cantitatea de sperma. Acest lucru nu dauneaza doar functiei reproductive a masculului si sansei de a avea copii, ci si procesului de maturizare al organismului, testosteronul fiind responsabil de modificari precum: cresterea si dezvoltarea organelor genitale, dezvoltarea vocii si a sistemului muscular;
- la copii se manifesta o scadere vizibila a motivatiei si a abilitatii de concentrare la scoala.
http://medlive.hotnews.ro/......renie.html
http://www.9am.ro/......renie.html
Deci...pe scurt, are 99, 9% efecte negative si 0, 1% efecte pozitive.:P
Daca fumezi prea multa, se creeaza dependenta. O data pe luna e ok, poate si mai des e ok, dar nu fuma prea multa, posibil sa vezi cum ti se duce pielea, si sa-ti vezi carnea de pe maini(efect secundar aka paranoia, cum mi s`a intamplat mie).
Marijuana nu este o planta chiar asa periculoasa, cu toate ca este catalogata ca atare.Stii si sarea daca o consumi un cantitati mari este daunatoare corpului, si totusi corpul are nevoie de sare ca sa functioneze ok.Atata timp cat nu faci abuz, indiferent ce consumi este ok.Eu zic ca in weekend-uri este perfect sa tragi
Nu are nicio relevantă ceea ce fac acum, răspunzându-ți după 9 ani, doar vreau sa te contrazic, marijuana niciodată nu o sa-ți provoace depedența
poate fi fumata in fiecare zi ca nu cauzeaza decat relaxare... cea mai rea parte a merijuanei este ca poti sa ai un badtrip adica sa fumezi mai mult decat poti duce si sa stai 5 minute nemiscat si apoi sa adormi
marijuana te relaxeaza iti da inspiratie de multe ori e ceea ce le lipseste la majoritatea dintre noi. nu zic sa fumati non stop dar merita incercata. nu va creeaza dependenta... garantat 100%. Noroc
ionutB0090987 întreabă: