Eu nu spun pana nu cedez nervos.
Cu parintii nu pot vorbi despre orce si nici nu o sa o fac dar cu persoana iubita pot sa vorbesc suficient de deschis

Faptul de a te deschide te ajuta sa poti sa iti exprimi durerea. E bine sa faci acest lucru.Aceasta te ajuta sa te descarci si sa ai o atitudine pozitiva. O inima vesela este sanatate pentru oase spune un proverb.
Eu tot nu ma deschid fata de nimeni, tin totul in mine, asa e de mai nadejde, si chiar daca imi provoaca suferinta, se poate si de rabdat, deoarece sa spui ceva cuiva in ziua de azi e periculos, sunt putini oameni care pot tine secretele cu adevarat!
					Probabil ti-e frica sa nu fii judecat. 
Hai, cu parintii inteleg, dar simti ca iubita ta te-ar intelege? 
Pentru ca asta depinde si de... intuitie, sa zic asa. Daca tu simti ca poti vorbi deschis cu acea persoana (prieten, iubita etc), fara sa-ti para rau dupa, atunci n-ar trebui sa ai nici un fel de probleme.

Nimeni nu are puterea asta ea se dezvolta dupa o vizita la psiholog pe mine m-a ajutat mult. 
P.S. tine minte ca psihologul e o persoana care te ajuta sa treci de momente mai grele în viața sau sa te deschizi nu pentru acei bolnavi psihic.