| TheHitman a întrebat:

Vreau sa stiu, voi cum aveti puterea de a va 'deschide' in fata parintilor sau a persoanelor iubite?
pentru ca eu nu pot si la fel ca taica-miu tin in mine totul si asta imi creaza o suferinta

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cu timpul devi indiferent si rece, slăbiciunile tale sunt armele altora

| Freya1 a răspuns:

Eu nu spun pana nu cedez nervos.
Cu parintii nu pot vorbi despre orce si nici nu o sa o fac dar cu persoana iubita pot sa vorbesc suficient de deschis

| TheHitman explică (pentru Freya1):

La fel fac si eu, pana nu cedez nervos nu pot spune ce am pe suflet.
si nici cu persoana iubita nu pot vorbi pentru ca mi e frica sa ma deschid in fata unei persoane.
o am pe gagica sa lui frate-miu cu care am putut fi mai apropiata si decat parintii mei, si tot imi este frica sa ma deschid

| danay72 a răspuns:

Faptul de a te deschide te ajuta sa poti sa iti exprimi durerea. E bine sa faci acest lucru.Aceasta te ajuta sa te descarci si sa ai o atitudine pozitiva. O inima vesela este sanatate pentru oase spune un proverb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat pe calea cea grea ca adevarul doare si e mai bine sa tii pentru tine sau sa minti. Deci nu e bine sa fii chiar de tot deschis cu parintii tai sau iubita ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-o am.Sau mai bine zis nu simt nevoia sa o fac.Nu ma ajuta cu nimic sa le spun altora ce simt si oricum n-ar intelege.Deci mai bine pastrez pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta tine cont de la parinte la parinte, un parinte ce te-a educat, are studii, este un caracter poste intelege totul, eu personal spun tot ce am pe suflet pentru ca ei in mare parte sunt cei care te pot sfatui, pentru ca la randul lor si ei au trait asta.

| Victor453 a răspuns:

Eu tot nu ma deschid fata de nimeni, tin totul in mine, asa e de mai nadejde, si chiar daca imi provoaca suferinta, se poate si de rabdat, deoarece sa spui ceva cuiva in ziua de azi e periculos, sunt putini oameni care pot tine secretele cu adevarat!

| leapșa a răspuns:

Probabil ti-e frica sa nu fii judecat.
Hai, cu parintii inteleg, dar simti ca iubita ta te-ar intelege?
Pentru ca asta depinde si de... intuitie, sa zic asa. Daca tu simti ca poti vorbi deschis cu acea persoana (prieten, iubita etc), fara sa-ti para rau dupa, atunci n-ar trebui sa ai nici un fel de probleme.

| TheHitman explică (pentru leapșa):

Personal cred ca este o problema a tuturor adolescentilor
pentru ca nu suntem educati sa vorbim in familie si sa nu spune ofurile

| olga13surugiu a răspuns:

Nimeni nu are puterea asta ea se dezvolta dupa o vizita la psiholog pe mine m-a ajutat mult.
P.S. tine minte ca psihologul e o persoana care te ajuta sa treci de momente mai grele în viața sau sa te deschizi nu pentru acei bolnavi psihic.