| Biiiultes a întrebat:

Vreau si eu mesaje pentru cea mai buna prietena, gen:
Esti cea mai buna prietena, te iubesc enorm pentru ca imi esti alaturi.etcbig grin
Dau funda.love struck

Răspuns Câştigător
| ScumpikAlyssa a răspuns:

Aceasta scrisoare este creata cu un scop.Acela de a exprima sentimente de aur.Si vesnice.Nu stiu cum sa incep desi am multe de spus.Cuvintele imi zboara prin minte.Stiu ca uneri iti repet unele lucruri neimportante:''Esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in toata viata asta rea si scurta!''Si cand am spus asa, consider ca am spus totul.Iti multumesc pentru tot.de la zambetul pe care mi-l oferi in fiecare zi pana la sfaturile pe care mi le dai mereu.Iti multumesc ca ai venit cand toata lumea a plecat...Se pare ca tu imi esti mai mult decat o prietene...tu esti chiar eu insumi.In toata scrisoare aceasta am vrut sa iasa doar doua cuvinte:"Te Iubesc!"
Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| inesa_4773 a răspuns:

Nimic nu ma poate face mai fericita decit gindul ca ochii iti sunt imbujorati de bucurie si zimbetul tie lipit de buze.Multumesc ca esti aproape cind am nevoie. Sper ca ti-am ajutat.

| iuddavali a răspuns:

Toti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten.

Iti multumesc ca-mi esti alaturi!

Vezi mai multe mesaje pentru cea mai buna prietena pe http://costel.info/2013/05/03/mesaje-pentru-cea-mai-buna-prietena/