| Andreea_7449 a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri smechere!

Răspuns Câştigător
| Claudiaeredit a răspuns:

*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.

Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *

11 răspunsuri:
| Daniella a răspuns:

♥I wish that I could fly . Into the sky . So very high . Just like a dragonfly .
♥Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce e`n capul tau !
♥Cand am probleme mai ales . Zic "Mai da'le'n mortii lor" .
♥De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate . Ca visele devin realitate ! love struck
♥It`s to late to apologize .
♥Pot sa gandesc cu voce tare . Ca nimeni nu ma vede . Nimeni nu ma aude . Sunt o oarecare .
♥Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima .
♥Cand imi numar prietenii,pe mada o pun de 2 ori love struck .
♥Si poti sa`mi iei ce vrei . Cand am langa mine toti prietenii mei !
♥Siii peste toate o sa trecem cu capu` sus . Pentru ca surorile asta si-au propus smug .
♥Doar in visul meu gasesc lumea perfecta love struck .
♥Intamplator,oricine poate iubi smug
♥Cand iubesti pe cineva, simti nevoia sa-ti fie aproape love struck
♥Sunt eu,tu si restu' lumii . Tine minte nu conteaza ce abereaza unii . happy
♥Nu exista fericire de care sa-ti amintesti,fara tristete happy
♥Orice iti poti imagina,este real !
♥Visele intotdeauna inving realitatea daca le acorzi o sansa love struck
♥Fiecare are varsta pe care o simte .
♥Lumea in care traim . Este complicat de simpla happy .
♥Imi spui ca nu mai sunt la fel . Ca m`am schimbat . De fapt.n`ai ajuns sa ma cunosti cu adevarat .
♥O vezi doar cand vrea . De`aia esti nebun dupa ea.
♥Zii ce vrei,tu stii,eu asa`mi traiesc viata !
♥Sunt cine vreau să fiu şi fuck ce vreau ! Fără ruşine imi iau ce-mi convine smug
♥Say hello to my little gun smug .
♥Pot fi orice`ti doresti . Atata timp cat ma iubesti smug
♥Zici ca nu se mai poate . Ca le'ai vazut pe toate . Poate ar trebui sa cauti fericirea'n alta parte .
♥Diferita . Nu pot fi comparata . Nici cu toti banii din lume nu pot fi cumparata .
♥Nu stii ce gandeste si nu stii daca are rabdare . Daca e genu` de fata care ar face o favoare
♥Poate ca ar fi o idee sa nu mai stai sa pierzi timpu` in continuare . Da` cand faci un pas in fata ea dispare .
♥Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla love struck
♥În mine se mai vorbeşte şi azi despre tine love struck !
♥Mie nu`mi strica vremea starile cum vi se`ntampla voua !
♥Sunt multe ca ea . Dar nu toate stralucesc batting eyelashes
♥Si'ti vezi de treburi. Ca oricum viata merge'n suturi .
♥Ai cazut,te-ai ridicat inveti noi moduri sa te scuturi !

| AdelinaChp a răspuns:

Crezi ca-mi pasa ce ai ? Oricum nu te respect . ai ambalaju` mistho . da` continutu` e infect

Faci planuri ?
Nu ma include
Cuvintele sunt surde
Acel vechi ` eu`
Nu te mai aude
Imi tot repetzi ca tu nu esti ca ei . ca tsii la mine si vrei sa ma cuceresti ! imi pare rau . da` stiu defapt ce vrei . te prefaci . si ma plictisesti !
Comparandu`te cu mine . chiar te crezi perfect ?

Degeaba incerci sa schimbi ceva .
Te doare . ramai doar o eroare

De ce sa plang ? . suflete si inimi stiu si eu sa frang !

Nu judec pe nimeni . le dau direct o sentitza dura

Eu stiu sa`nchei cand trebuie . tu nu stii sa te opresti ! Am spus : Viata e scurta ! . tu dc o lungesti ?

Imi place ce vrajeala conduci . da` pune frana ca te lovesti

Vretzi sa facetzi ceva ptr mine ? . Faceti infarct !

Tu suferi de smecherie ? . defapt boala ta se numeste prostie

Sperantza`i cea mai mare curva . care exista pe acest pamant . traieste cu fiecare . si totsi traim cu ea in gand

N`am ce spune cand totu` la tine se rezolva prin glume

Si stie ca nu`mi face bine
Dar orgoliu lui e mai presus decat iubire !

Tu vrei sa`mi fi model in viata ?! . Ai tupeu

M`ai vandut cand ai avut ocazia . eu nu te vand, te dau degeaba

Lasa`ma sa fiu eu !

ne-am indragostit ca draq . tu de mine , eu de altu 

Si te inteleg . sau macar incerc sa ma prefac . m`am saturat sa aud mereu "Imi Pare Rau N`am Sa Mai Fac"

Iubitule . Hainele si bijuteriile mi le cumpar singura ! De la tine vreau doar Respect . si ca sa sti daca ai nevoie numai sunt aici . strig`o pe zdreantsa ta . poate ea isi face griji !

Respectul e ceea ce primesti pentru ceva ce faci bine . Deci din respect . Ma pish p tine !

Am tot ce`mi doresc . am imaginatsie !

Vin de pe un tsaram ciudat . nu stiu sa plang si nu inteleg dragostea !
Nu`mi ajungi prin inima nici daca-mi intrii prin vene

Va veni vremea cand vom vorbi din nou . eu o sa rad de multe . tie o sa`ti para rau !

Nu ma critica, nu ma judeca, nu ma cataloga . m`ai alungat si acum zici ca eu nu te-am iubit !

Primesti acest mesaj de despartire ptr ca ai fost prima mea iubire si am vrut sa te fac fericit. Iti doresc sa ai parte de toata suferinta mea si sa o traiesti inzecit
Sper sa te ajute?:X

| STELUTAURIE a răspuns (pentru AdelinaChp):

Cum se numeste pesa ta

| DiDu_7700 a răspuns:

- daca zambesti cand lucrurile merg prost, inseamna ca planuiesti sa dai vina pe cineva.

- in fiecare zi merg la sala de forta… ma pregatesc sa-mi fortez norocul la tine

- nu lua viata in serios, si asa nimeni nu scapa viu la final.

- gluma omului bogat e intotdeauna amuzanta.

- pot rezista la orice… excepie de la tentatii…

- m-am nascut cu intarziere si de atunci asa am ramas setat!

- mutule nu mai vorbi!

- alerg melci!

- caut mobilul crimei sa-ti dau bip.

- comun, banal, plictisitor

- ard niste cd-uri…daca deranjezi te ard si pe tine

- atarn ciorapi pe sarma…

- dresez purici

- daca sexul e ca mersul pe bicicleta, aratati-mi si mie un barbat cu pedale!

- cea mai des folosita minciuna din lume este: "Sunt bine".

- sunt un om bun cu intentii rele

- ascult manele… pe invisible!

- o camila poate sa munceasca o zi intreaga fara sea bea, eu pot sa beau o zi intreaga fara sa muncesc.

- din capitolul senzatii tari… incearca sa-i urezi unui detinut: "La Multi Ani"

- ai carte?… du-o la anticariat…

- brb… am degetul in nas… imi explorez creierul

- evita mahmureala … ramai mereu beat

- intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine…

- ce sa fac ca lacrima sa nu se mai plimbe pe obrazul meu?

- a-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort – Bertrand Russell

- e greu sa zambesti atunci cand ti-e greu

- prietenii falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta!

- cel mai rau lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul…

- a iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!

- inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine…

- azi sunt putin trist… da-mi din bucuria ta…

- lacrimile-mi spala inima ce-mi e ca o rana…

- intr-o lume de cristal ma simt doar un ciob de sticla…

- DND aspir……. la o viata mai buna.

- am plecat sa ma plimb in ploaie… asa nu ma vede nimeni ca plang.

- I love you!….I need you!……I like you!…….ai vrea tu!

| DiDu_7700 a răspuns:

DaNiElA@ nu era nevoie sa le copii de la minewinking...le vedea de prima oaralaughing

| DiDu_7700 a răspuns:

Scz de mesaju de mai susI don't want to see

| DiDu_7700 a răspuns:

Dacã-ţi atingi propriile ţeluri, vei gãsi prieteni falşi şi duşmani adevãraţi. Nu are importanţã, tu realizeazã-le.

Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J

Ca m'a intarit "fata mergi inainte , o sa ai parte si de fapte , numai de cuvinte !"

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Status-uri de suparare
Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea…

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…

Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar ptr tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU !

In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea sperantza… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata…

E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…

Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…

Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!

Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile ptr mine nu vor mai exista,atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna te iubesc! , iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea…

Nu-mi stricatzi praosta dispozitzie…

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

Am visat prea mult ce nu trebuia…am vrut prea mult ce nu trebuia…acum toti sunt fericiti….iar eu plang printre zambete si rasete…

Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine . dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…

Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm…

Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…

Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul…

Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot…

Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…

Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!?

Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…

Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…

Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu…

Singura,fata in fata cu noptile si cuvintele…

Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…

Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….

Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…

Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…

Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ?

Daca as putea rade , nu as mai plange…

Hai ramai cu mine… Sau ramai cu bine… Poate asa-i mai bine… Daca nu-ti convine… nimeni nu te tine… Poti sa faci ce vrei de maine…

Viata e prima tarfa care m-a facut sa plang…

Uitarea sigur va veni vor trece clipele pe rand cand la trecut te vei gandi pastreaza-ma o clipa-n gand…

Ma dor ochii ptr ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pentru. ca nu te pot inbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti a mea!

Imi place sa ma plimb prin ploaie… pentru ca nimeni nu vede ca eu plang…

Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine…

Sa ai cu cine, sa ai unde…… dar sa n-ai cu ce !

Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei care au crezut in tine…

Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrimile celui care plange…

Ce sa fac ca lacrima sa nu se mai plimbe pe obrazul meu?

Grea e viata unui peste Cand se zbate pe uscat Dar mai grea a unei fete Cand iubeste un baiat !

Marile incendii se nasc din scantei mici…

Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele…

Vezi tu….nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor….mie insa imi vine sa mor…

Daca razi, toti vor rade cu tine… daca plangi, vei plange singur…

Nu stiu ce a fost intre noi…o dragoste, o minciuna, o obisnuinta….dar orice ar fi fost a fost un vis frumos… dar acel vis a ajuns sa ma raneasca…nu mai pot sa traiesc asa…

Zambesc la stele, si ele……….

Tot ce e in sufletul meu este aici si asta nu cred ca se v-a schima curand cum nici eu nu sunt genu care sa ma schimb…

Toata lumea e suparata cand sunt eu fericita si toata lumea e fericita cand sunt eu suparata…mai bine sunt mereu suparata decat sa fie ceilalti suparati….dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea…

Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba…

Il iubesc si prostutzul nu-si da seama…

Priteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta!

Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul…

A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!

Intr-o zi ne-am intalnit, si ne-am placut si ne-am iubit, lumea parca a innebunit, si intr-o zi ne-a despartit…

Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna…

As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fii pentru o zi fericita si apoi as muri linistita…

Tot ce vad e firm…ard…vise… amintiri… sperante…cred ca un adio e cel mai bun…

Daca viata iti intoarce fundul…….profita de ocazie si…. f*te-o !

Fiecare cuvant e o speranta in plus… cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape… iar eu inca visez…

Sick of crying, tired of trying, yes i’m smileing but inside i’m dieing…

Cand mi-a fost in viata bine ca un sarpe stateai numai langa mine cand mi-a fost viata amara ma-i lasat ca pe un tren in gara prea multe vorbe n-au rost as da orice sa uit ce a fost ai plect, plect sa fi si la mine sa nu mai vi…

De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata,de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.Am avut incredere ca timpul se va scurge printr-e noi dar de fapt se scurge pe obraji mei!

Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc.

Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna…

As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele…

Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine…O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea…

Vreau sa fiu singur in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului…

Aspir…….la o viata mai buna…

Plang de durere… sunt singur si trist si te vreau inapoi… intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc…

Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine… m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate…

E atat de frig… lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc… traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata…

As vrea sa pot da timpul inapoi… sa intorc clepsidra… si sa te pot privi din nou in ochi… sa pot sa-ti spun cat te iubesc!

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape

A cazut si ultima petala de trandafir… s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna

In zilele in care plang, nu ma gandesc decat la ce va fi… lacrimile nu mai au nicio valoare, cand soarele apune… desi eu plang intr-una noaptea…

Fiecare cuvant e o speranta in plus… fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!

Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba… te-am pierdut pe tine…

Indiferenta ta, raneste sufletul altora…
astea le folosesc eu de obicei

1.hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta
2.Tine-ma aproape pentru ca s-ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant,in timp ce tu erai ocupata sa colectionezi pietricele
3.M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand` . te dau degeaba
4. imi place vrajala ta.dar sa nu intelegi gresit.daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."
5.Nu mai e Ea!Fetitza ce tacea!Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.
6.te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea,dar ma simti pe mine ma vrei pe mine,dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!
7.Elegant,dar ce e dincolo de fata asta,stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.
8.Frumusetea nu se masoara prin volum;o singura floare pune in evidenta un copac mare;o singura stea confera armonie imensitatii cerului intunecat!
9.~sa ma schimbi cu altcineva nu poti,la mine iubesti tot ce la ea nu suportzi~:X
10.M-a avut si M-a pierdut.Acum ma vrea nu se mai poate...Oricare va fi ea v-a purta Amprenta mea
11.Stiu sa iubesc,stiu sa ranesc,nu te juca stii bine ca pot trisa
12.Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti
13.E atat de dulce.Prin felul in care te seduce.E unica.E speciala.Nu e ca o stea.E chiar o stea!Ce te lumineaza cum vrea ea:*
14.Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare
15.Fiecare cadere ma face mai puternica fiecare tradare ma face mai tare fiecare barfa ma face mai importanta
16.Pata pe care o lasa o singura minciuna nu poate fi stearsa de o suta de vorbe adevarate
17.Adevarata personalitate a unui om este redata de felul in care trateaza o persoana care nu-i poate oferi nimic in schimb!
18.90% din arta de a trai consta in a te intelege cu cei pe care nu-i poti suferi!
19."""cand Ma Privesti Ce Regreti Mai Mult? Sansele Pe care le-ai Avut Sau Faptul ca M`ai Pierdut?
20.Sunt diavol cu suflet de inger,flacara cu inima de gheata sunt intunericul care produce lumina sunt ceea ce doresti,ce privesti dar ceea ce nu poti avea
21.tratez cu indiferenta persoanele care ma invidiaza si daca vorbesti de mine n-ai sansa sa te nasti ca mine.nu sunt plina de mine,dar sunt satula de persoanele care se cred importante. 2.~Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt ceea ce ar trebui sa fiu,nu sunt ceea ce sunt,sunt ceea ce nici nu te gandesti ca pot fi~
23.Am o nebunie care iti place tie.am ceva aparte.eu nu sunt ca toate
24.Poate am aere in cap e problema mea Nu poti sa ma suporti asta e problema ta Nu ma cunosti nu mai comenta Ai grija de viata ta nu de a mea!
25?Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii?
26?La tot pasul sunt vorbita de rau si nu imi pasa in ciuda tuturor duc o viata frumoasa?:X
27.Iti multumesc ca ma mangai in felul tau iti multumesc ca ma saruti in stilul tau iti multumesc ca te uiti la mine ca la Dumnezeu.iti multumesc ca ma iubesti cum te iubesc si eu
28.Tu nu stii de mine nu stii cine sunt.Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu eu te privesc si nu-mi ajunge te simt si nu ma satur te am si te mai vreau!
29.Stie` cand` sa rada`,Cand sa fie` supaRata`,Cand in `ochii tai `sa fie `singura faTa `ImpOrtanta
30."Ochii tai inselatori nu reusesc sa`mi dea fiori innebunesticand ma privesti.ai vrea sa aiiiii.dar nu primest
31.M-AM NASCUT in _CIUDA_ ta_SA SUFERI in _URMA_ mea_
32.sunt o BUCURIE pentru cei care MA PLAC.si o PREOCUPARE pentru cei care MA INVIDIAZA.
33.Invidia`ta Ma face superi0ara` exPresiiLe mele te d0b0ara`.Barfele taLe ma Lasa rece` La pr0stie NIMENI nu te intrece`!
34.nu mai sunt cum eram.ACUM ZAMBESC,atunci plangeam. .Nu mai iert MINCIUNI,nu mai cred in CUVINTE si privesc doar INAINTE
35.Am invatat sa am rabdare. Ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare !
36.Reuseam sa zambesc in momentele grele.credeam ca priveam aman2 aceleasi stele.Dar sunt si ele departe si aveau dreptate.Cand imi sopteau din spate "renunta la toate!"
37.crezi ca nu mai sunt la fel,ca m-am schimbat.dar de fapt,NICIODATA NU M'AI CUNOSCUT CU ADEVARAT."
38.SuNt Shi Do0LsH3 sHi AmArA D3PiNde D3 VrAjEaLa suCaRiMe ShI TaLeNt dobor orice ClAsAm3Nt DiAmAnT Ad3VarAt eXeMpLaR UnIcAt
39.Te iubea fraiere!Chiar te-a iubit candva. Priveste`o dar stai departe.acum nu te mai vrea. E mult prea tarziu pentru regrete. Tot ce isi doreste e sa poata sa te ierte!
40.A foSt greu.Si Stii ca am dreptate.Am tinut capuL SuS!si am Mers mai departe.NU ma intereseaza ce crezi despre Mine!inainte Sa Spui Ceva de mine!UiTA`TE LA TiNE!
41.Nu'mi Trebuie Cuvinte ca Sa te Vrajesc!Stiu cand sa RAD!cand sa fiu SUPARATA!cand in ochii tai sa par IMPORTANTA
42.Multzi baieti ca si tine si-au dorit sa stea cu mine si pe ei ii pacalesc iar pe tine te besk
43.In continuare`crezi ca tOtul iti apartzineh`!poti sa ai ORICe`dar nu sh`pe mine`!Nu trebuie`sa ma cautzi iti spun eu unde sunth`. In discOteca cu baietzii`acOlo`unde m`ai cunOscut
44.Ironica de placere, fitoasa de la mama natura, perversa de cand ma stiu. Nu critic despartirea Doar sa stii ca n.am mintit Ai fost cel mai important, Dar ai ramas un simplu mit.
45.Multe barfe ! multe tarfe. Asta`i viata ! Cand te gandesti la ele te apuca greata. Daca vrei iti dam noi subiect de barfa : Viata`i cea mai scumpa tarfa !
46.Nu m`atinge, nu plange si sti ceva? Lacrimile tale numai au de mult efect asupra mea "
47.pentru mine,candva se va lasa de vagabonteala!eu sunt PRINTESA lui chiar si atunci cand ma inseala,stii si u ca esti doar o aventura goala si ca la el in inima tot eu snt CAMPIOANA!
49.Ai gresit,dar stii ca orice om greseste M`ai pierdut,orice greseala se plateste Pe strada ne-ntalnim,ne privim tot cu regrete Oare tu pastrezi in suflet tot atatea sentimente?
50.Daca ai nevoie de mine,si ne despart 100 de pasi, fa tu primu' pas si voi face eu 99 pentru tine
51.Asta sunt si n`ai ce face ,alta mamy numai faceee .
52.TotuShi ma admiRa pentRu ca Sunt cOpil si am o lumE de Vis si Singura mea atinGere il duCe'n paRadis:X:X:X

Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea.Nu-i plac romantismele, vrea provocarea.Iubeste schimbarea si pare pe tava.Da’ uite cum pleaca si ramai la L-A-B-A !

Lasa-ma cu texte ca iti pasa sau conteaza, lasa-ma cu lumea care nu ma agreeaza. Daca ai trecut de spini ai ajuns si la petale, la momentele speciale care dau vietii culoare!

Sa te fac sa ajungi nebun dupa mine asa cum eram eu dupa tine ![ Cum imi statea paru Si la gat.):X Dar mie tot mi-o placee:X xD

Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile."

O prietenie ca a noastraaaa... Trece si prin fooc:Xte iube vaca mea:X[cea cu roz mi's:X]…. Frateee cum s-aratam asaa?:O ) Fotograf de 5 ani:O Hai ca`i bun Poza By stefy:X

Nu e un vis si nici-o fantezie… E ceea ce se numeste copilarie… Un episod din serialu` vietzii tale… Care contzine clipe dulci, da` si amare:Xx .[;x] ( Preferata meaa :X )

sa fiu respectata de tot ce aveam in cap.insa astea de inaltimea mea nu se prea battrebuia sa ma descurc in lumea mea!regula nr 1:Ai grija doar de pielea ta :X

in prezent o sumedenie de baietzi se "indragostesc"♥ de trupul fetelor♥[rataty]…dar oare cam catzi dintre ei♥ se indrgostesc si de sufletele lor?

Satenele au o reputatie de femei misterioase, puternice, uneori reci si calculate !

Sh t0tsi v0r sa`si atinga sc0pul, mintea invinge teama, perversitatea t0tul.

•Profiita de fiecare clipa` =] Ca`n fiecare paradis =X Exista cate`o ispita =P•

Doar ea te intelege Atunci cand esti cu ea te face rege.K intr-o poveste fara sfarsit. Care te face sa`ti doresti sa o traiesti la infinit.:X !

•[O faţă de [PRINŢESA] ! Un corp [INDECENT] ! Şi un stilou`. Să mă induci în [TESTAMENT]!•

Pt a 0o cuceri, e d` ajuns s` ai 0o d0za cat d` mica d` 0riginalitate kre sa-i atraga atentsa, deci nu fi nici0data la fel ca` t0ata luumea.

Pt ca e o DOMNISOARA cu valoare SENTIMENTALA[;].si stie sa te intoarca la orice dos de PALMA[

Nu exista placere mai mare decat sa fii fericit in fata persoaneLor care te’au ranit fara masura!

Orice caine are nevoie de o printeza,dar ea vrea doar sa te tina in lesa…Iar daca te atasezi prea mult si o ridici la stele,o sa`ti dea un sut in fund si te intorci la catele ))

Am toate defectele posibile.ca`sa atrag privirile…si sa starnesc invidie

E pustoaica rau, e greu. Vrei s-o faci de casa, ai tupeu!>:p :*:*

.fata inocenta cu zambet de fata perfecta )

Am ²°°° De MoTiVe sA TrAiEsC cUm VrEaU Eu

Pt SHATENE cu decolteu existha seria 6 la BMW`U!

Esa morena esta sabrosa Y cuando tu la tocas, ella se vuelve loca

Smile.A big friendly smile is understood in every language.

abereaza.ruleaza.viseaza.(eu si deyu ;x)

Nuu` t` c0mpara cu mne, vrei s` jucam X sh 0 ? Bine, pun e0 X acum pune`te p` tne: 0 :X

nu fac p suparata,nu ma abtzin sa rad si sa glumesc . nu ma feresc . sunt chiar asa cum vezi!

UNEORI simt ca VREAU…dar NU POT…ALTEORI simt ca POT dar NU VREAU!…[;x]…

te alinta, te amageste, isi cauta alta prada un alt prost exact ca tine e gata in plasa ei sa cada b-)

. printzesa nu vorbeshte , dOar cu ochii pOrunceshte . dOar cu degetul arata . t0ate se implinesc indaTa .

opppsss…! Nu te speria…! Asta e finetzea Mea !

Ascunde`te dupa un zambet fals dar dulce!

Orice cuvant spus stramb, ma afecteaza. Orice pas calcat stramb, ma deranjeaza!

Sunt ca o felina . pergatita sa zgariu rau . aSta ma face mandra de c0mportamentu meu

[♥]My heart beats lïke e drum,La la la every day[][♥]

[♥] `Because I’m delicious[;x]`[♥]

O fata nu trebuie sa fie judecata dupa defectele ei…ci dupa modul in care stie sa le foloseasca.

Cautã acea persoanã care sã te facã sã zâmbesti …e suficient un zâmbet ca sã se facã luminã într-o zi întunecatã!

Timpu` e ucigashu` perfect.Ne om0ara cu fiekre` gura de aer trasa in piept.

buNa´rEa sau c0mpLicata´uiTe aSa suNt eu´.cu imPresi si fiGuri´.suNt papuSa nimaNui´.suNt d0rintSa tutur0r´…si duSmanca pr0asteLor´)

^^ . ºAzi ´ open y0ur`º eyes ;;] ´, ºexact ca`nº filme ´ . Caº daca ´ nu te vedeº nimeni ´ >;d < , Nuº p0tsi ´ sa vezi ´ pe 0ricineº =p~ . ^^

Fresh ! Nu`i bine deloc Da`mi ceva tare ca numai suport ))Am cash :X Sh vreau sa ma imbat :d Sti ca`n seara asta o sa gust din tot

Plictisita…dar iubita, linistita…dar fericita, mumoasa…dar capoasa, asta-s eu si nu imi pasa !

Nu sunt rea , sunt incapatanata. Si daca asta ma face o nesuferita… e ok !

Nu’mi place sa mi se spuna ce ar trebui sa’mi placa Nu’mi plac cei care vorbesc cand ar trebui sa taca Nu’mi place sa mi se spuna ce ar trebui sa fac Nu imi place sa renunt la ceva sa fiu pe plac !

Sus pe bar ca totul e legal!

O persoana desteapta… zambeste,tace si… TE FACE

ca o piesa dintr-un lego.o papusa pe sfori dar trasa pe sfoara. care a jucat cum a putut. si acum poate sa dispara ….

Vreau sarutul tau de catifea in noaptea asta vreau sa simtzi cum bate inima :X

Uite!Zbor…Peste târfe şi părerile loor! [Nu-mi doresc niciodată perfecţiunea ,există defecte după care alţii înebunesc.]

Pt.unii frumoasa pentru.altii urata.pentru.unii dulce pentru.altii copilaroasa.de unii iubita pentru.altii nesuferita.de unii apreciata d altii criticata.asa va fi mereu si asta sunt EU.

Numai ca… vezi…tu… Fac strict ceea ce imi place! N-o sa las nimic de la mine, Mai bine lasa-ma tu in pace!;x

Le pui conditii , la toti care te vor Uita-te, dar nu atinge si uite asa tu ii omori

Erau zile in care totul mergea bine Sincer nu am vrut sa se termine Acum chiar daca imi este greu Te port in gand,te port in gand mereu

Buzele tale acum sarut-o poza-n care noi doi Mana de mana nici nu visam ca iubirea doare

E mare,e soare, Peste tot fetite goale E mare, e soare, Mama, mama, ce picioare ! )

Hey tu stay S-auzi un freestyle Suta suta marca-nregistrata \:d/

Snt terorist, extremist, zerorist cand pun pe alt ton La microfon te-ai descurca beton

De cum incep sa te vad iar color Trecem la pasul urmator Pe crestet pe Bubico Da acuma l-ai trezit si dansezi cu lupu iubito

Sa stii ca e despre ce faci E despre cum faci Despre cum te-mbraci Cum se uita ceilaltzi Cand mergi elegant,incet,apasat

Poza lu Flo;x De parca n-ar fi clar E vara iar E marfa rau Au iesit pizdele afara peste tot, helau

La brat cu prietena mea, Toata lumea intoarce capul dupa ea, Te sparge felul in care zambeste, Ea ma iubeste pentru ca o duc la mall, \:d/

la cererea lui fratioara:X…… Iubesc raza mea de soare Urasc picatura de ploaie Si ma doare Am invatat sa iubesc prost Sa urasc frumos chiar fara rost!

Sper ca n`ai lasat prin mashina vreun fir Ea nu e blonda si iarashi greshim :X

A claxonat o masina beton,se grabeste papusa I se aud tocurile,se deschide usa Vorbeste ceva,se-apleaca sa urce`n masina Dupa care dispare usor se pirde`n limuzina!

Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.

Am cea mai buna prietena Din intreaga lume Imparte cu mine si rele si bune Parca ar fi cu mine din acelasi sange. Pentru mine plange ;x.[pentru ca te iubesc:X...si esti fratioara mea:X

Cine-i domnisoara , oare cine-i domnisoara? Care vara , iese cand se lasa seara

Cu ochelari la ochi se stie, ca azi e despre mine

haaa paharu )) Bem bere, vin Nu whiskey gin Iubim din plin

Personalitatea ta te-a scapat de greu Pentru ca ce`I frumos ii place si lu` Dumnezeu \m/

Ai dracu ruşi au fost românii, dar trece A venit apa caldă? A venit, da-i rece Rupem tăcerea

Ramai asa cum esti acolo in lumea ta Nu vrei sa schimbi nimic dar atunci nu ma schimba

Ingerul tau se ascunde cand raul iese la suprafata, dar sufletul tau raspunde la un graunte de bine

Esti camaradul meu cand eu atarn de-un fir de ata In acest razboi numit viata

Esti gandul meu bun Cand ma ascund in fum Si spun ca poate o sa am cu tine un final de drum

Cei care ma critica vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fii vreodata

E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie.

dilema ta sunt eu... fosta prietenului tau!

zici ca e autostrada =] linie continua…intrerupta … have nice road =]

Eu traieSC…tu Stai. Sunt TOT Ce tu viSezi, TOT Ce`tSi dorestiSh` n`ai x

sa suferi de nebunie nu e neaparat o boala … eu o iau ca pe un compliment )

da`ti un refresh la caracter —>prin iarba…ca acolo imi plasheby bitzu` MiNoReLe AStea`s BunE De ToT . Au inEbUniT tOti BaiEetii De La BlOkk ) x

Realitatea bate si platoul de filmare…Viata e frumoasa fara efecte speciale ;x

–> ●Vreau sa`ti ofer mami tot ce ti-am promis Vreau viata ta reala sa fie de vis! ● ●SeXTasYhappy●!●

Nu o lasa sa plece,stii ca e singura care te intelege!…Iubeste`o, fa`o sa uite ca ai fost rece;]! | Naturaaa`! |

ღ___ღPur si simplu`,n`ai curaju` sa`o parasesti,O respecti prea mult,Dar gandeste`te mai bine`!N`a avut niciodata timp pentru tine!♥___♥↔αїї łův ïïů xM←‹з ☻ Te Īůßëśč`!←[㋡]!

•nu sUNt Perfecta…`!•stiu cum sunt …`!nu e nevoie sa imi zici…`!•nu ma intereseaza parerea alt0ra…`!凸 •mi-am dat seama ca fiecare secunda merita traita din plin…`![>Prietenia`!—>Incredere si respect`!|

Nimeni nu stie,cum te simti,nimeni nu e acolo,care sa te inteleaga,ziua a fost intunecata,sh singuratica,scrii "AJUTOR`!" cu sangele tau,chiar daca de fiecare data doare`! >♥!
Indiferent de ce va fi,nu uita sa fi doar ce vrei tu sa fi`! | 。◕‿◕。 Viata mea`! |

^x^ Zambetul ei,te face sa o vrei`;]! Vorbele ei,te fac sa o vrei langa tine tot timpul,Iar inima ei,te face sa o vrei pentru` totdeana`! ^x^

Lumea in care ma invart… va ispiti mereu… si poate voi gresi din nou… Eu nu fur inimi… LE PRIMESC CADOU`! ←♥→

●.tOata` lumEa` vrea sa fie Cat mai sUs .inSa putini ajunG` unDe si-aU prOpus`!●

[㋡]♥=>。◕‿◕。←ღUnele ma invidiaza pentru ca eu am ceva←Ce ele nu au←^_|_Pe tine_|_^←Te Īůßëśč`!ღ=>。◕‿◕。!

Imi place sa fac tot ce`mi trece prin cap`>:]!Fara regrete,fara alte sentimente`:]!E bine sau rau,o fac in felul meu`!

Copilul din mine te adora…` ! |nu conteaza fata mea |

asa ca o fetitsa`!Iubeste`o ca e mica si nu stie ce vrea`:]!-[Ma hranesc cu amintiri`! ]

Din fum apar`!Tu nu o sa ma vezi niciodata`!-ClAr`?! -Minora inocentăă`!

Nu`mi pasa ce zice lumea`!Nu dau 2 bani pe ea`!Traiesc cum vreau`!…Ca doar e viatsa mea`!Nu`s perfecta`!Sh nici nu vreau sa fiu`!;]

Ramai cu tarfa ta`!_|_…ai grija de ea`!;]…oricum stiu ca ti se rupe inima cand te uiti la poza mea`;]!。◕‿◕。

Pentru ca,defapt…in mintea mea,sunt acelasi copil cu vise sh amintiri`!

Oriunde ´ai fi ´! Oriunde ´ te`ai afla ´;;]!… Nu vrei decat o domnisoara care seamana cu Ea` !

●Oricat de aiurea ti’ar parea,viata`i frumoasa cand stii sa profiti de ea`!●"

Nu o lasa sa plece,stii ca e singura care te intelege!…Iubeste`o, fa`o sa uite ca ai fost rece;]! | Naturaaa`! |

ღ___ღPur si simplu`,n`ai curaju` sa`o parasesti,O respecti prea mult,Dar gandeste`te mai bine`!N`a avut niciodata timp pentru tine!♥___♥↔αїї łův ïïů xM←‹з ☻ Te Īůßëśč`!←[㋡]!

•nu sUNt Perfecta…`!•stiu cum sunt …`!nu e nevoie sa imi zici…`!•nu ma intereseaza parerea alt0ra…`!凸 •mi-am dat seama ca fiecare secunda merita traita din plin…` ←:╳!

In lumea voastra falsa.noi` zambim neconditionat.Mereu impreuna prietene`;< ]

fericirea nu inseamna a avea ce-i mai bun din ce e frumos…. ci a avea putin din ce-ti place!
Simpla in cel mai complex mod, timida cu un tupeu fantastic, energica intr-o lene motorie, zapacita in cel mai serios mod, optimista in cel mai pesimist mod posibil, rea dar totusi buna

cu indiferenta tah mai facut mai tare acum nu-ti convine.dar incet incet incerc sa calc pe urmele tale….atunci ai sa iti dai seama ca Indiferenta Doare…

iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, si tine la cineva fara explicatii…

Vorbele n-au valoare…Stiu ca indiferentsa doare…Nu te ascult…Nu am nevoie de povesti…Iti intorc spatele…plec…si te las sa vorbesti.

nu eu decid cine sa ma placa si cine nu…. ma place cine vrea:*:*:*

….o plac baieti mai buni ca tine, mai mult decat tine….si mai mult de ‘ atat stii ca tipei ii convine

Sunt aici langa tine, in imina ta, sunt in fiecare privire si in fiecare raza de soare si mai ales sunt aici aproape, intodeauna tinandu-te de mana peste toate drumuriile care ne despart acuma…….

Daca ochii mei sunt prea tristi, te rog sa nu insisti.Nu ma pune sa iti zambesc,n-am sa reusesc.Si n-am sa pot sa fiu altcineva, doar pentru placerea ta.

Dka ai crezut ca`o vei distruge uitete l ea dupa putin timpZambeste si e dulcee…*

cuando me besas mi corazon empieza a bailar cuoando u no estas conmigo mi corazon no funcsiona sin ti…si u sabes que bien me sienti junto a ti…:X:X:X:X:X

Sunt fata pe care ai ranit-o cand ai plecat.sunt singura care te-a iubit asa cum ai visat.sunt fata care s-a straduit si s-a schimbat… si potsi fi sigur , ca si fara tine vad colorat

Nu merita sa plangi pentru ceva ce nu are sens…viata ii frumoasa cand zambesti si fiecare clipa fara un zambet e o clipa pierduta definitiv…!

M’am Nascut Sa Joc Pervers.Dar Nu Sunt Pe Interes…Sunt Mika Dar Sunt Versata.De Toate Invidiata.Ochii verzi Si Pielea Fina…Ptr Tine Sunt Regina

Eu traiesc…tu stai… Sunt tot ce tu visezi…tot ce-ti doresti si n-ai!…cu scuteru asta am avut accident`

Vezi`? nu e trista . ChiarDel0c zambesteSuav. are privirea de f0c. E dulce si 0 iubesti stii bine.dar ea,deja nu se mai gandesthe la tine!

Eu sunt fericita cand vad ca alta ma imita ,Cand mi se face reclama gratuita. Si vorba lumii,chiar daca e rea .E tot in favoarea mea :X

stim ce vrei stim cetzy trece prin minte…dar nu intelegi.suntem fete cuminti )

deci inceteaza fata sa te simti vinovata ty a promis STIU te-a mintit STIU EL O SA REGRETE CAND VA FI MULT PREA TARZIU

De` Cate Ori Vad ViSele Cum Se SfaRshEsC …De’ Atatea Ori Ma Ambitzionez Sa ReuShEsc …Am Drumu` Meu Shi Asta Nu Se Va Schimba …Se Aude O Voce’ …Shhhh …SpEraNtza MoarE Ultima

Nu intelgi nu este bine sa te joci acum cu mine, nu stiu cum sa iti explic ca vorbele tale nu ma ating!

Vreau sa-ncetezi sa ma bati la cap ! . N-am chef de reguli m-am saturat! … Asa simt eu ca vreau sa traiesc … Vreau sa ma lasi sa fac ce-mi doresc

Iti place sa crezi ca toate vor cadea Ma placi si din prima spui ca sunt viata ta Cand tu n-ai habar de ceea ce gandesc Esti chiar patetic crezi ca te iubesc… la generala`

nu am fost asa cum ti-ai dorit, niciodata nu te-am multumit, de la mine dragoste nu ai vrut, putea-i sa-mi fi spus de la inceput

Nu am incercat sa pacalesc niciodata pe nimeni…I-am lasat pe ceilalti sa creada despre mine ce vor.S-au pacalit singuri…nimeni nu stie cum sunt eu cu adevarat!

Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul… 15 ani`

Ştie să danseze, ştie cum să procedeze ştie să te ruineze, să te bulverseze să te amendeze, să iţi demonstreze că nu are cum să nu te intereseze

Nu intelgi nu este bine sa te joci acum cu mine, nu stiu cum sa iti explic ca vorbele tale nu ma ating!

stiu ce vrei stiu cetzy trece prin minte…dar nu intelegi.sunt o fata cuminte

Ma intreb doamne cum ar fii….daca azi as dormi…si maine nu m-as trezi……ma intreb cine-ar ofta si cine sar bucura!……………

este chiar ea` fata care ai vrut sa plece din viata ta` acum ai vrea sa fie din`n0u a ta!

0 prietenaa` pe Care ma pOt baza Când Stiu ca voi cadea ea’mi va tine perna Ea e lânga mine Când prOblemele Sunt multe Si tot ea e Cea Care are rabdare Sa m’aSculte`:X

N-am sa rup in doua pozele in care ne imbratisam……Fiindca mie dor de baiatul pe care mai de mult il iubeam……

Deseori tot ce simt mi-aminteste de tine. Uneori, chiar si acum, plang si mi`e dor de tine.

Nu trebuie sa mai cauti,iti spun eu unde sunt….In discoteca cu fetele,acolo unde mai cunoscut…~~~~

Am o prietenaa` pe Care ma pOt baza :X Când Stiu ca voi cadea ea’mi va tine perna Ea e lânga mine Când prOblemele Sunt multe Si tot ea e Cea Care are rabdare Sa m’aSculte

Tuh Crezi Ca Viatsa Poti Sa Mi`o Conduci.Nu`mi Esti Dadaca.Crezi Ca Ma Educi.Nu Sunt Naiva.Te Reprofilezi.Mai Bn Pleaca.Ma PLiCtISeStI :X

Nu pot sa cred…. asteptai sa vii din nou la ziua mea`iar acum ai plecat departe de noi t0ti care te iubeam` ( nu am sa te uit niciodata d`zeu sa te ierte`

sunT faTãã.sunT deşTeapTãã,am bani şi sunT bazaTã` sunT faTãã.sunT deşTeapTãã.ew’ sunT adevãraTãã

feTele 0o inviDiazã. da’ n`0 inTereSeazãã` nici una nu îi c0menTeazã are chiar to0t ce c0nteazã

Sunt sukara talentata dusmanii n-au ce sa imi faca .plina de talent si haz la toti le dau peste nas & .moare lumea moare ca am totu la picioare sunt o vipa sunt un star sunt printesa namberOne

la serbareeee eu joc rolu de rapit0are o rapesc pe s0ramea` scuzati fata stiti cum e dimineata

nu mă cunoşti.spui că sunt fiţoasă.te privesc atent şi.ţi spun: chiar crezi că.mi pasă? )

am o`$ora Ca` o floare. Na`re`n lume asemanare… Ma mandresc cu $ora m3a….Fami doamne parte de ea`….Tine`o doamne sanatoasa [:X]. pe sora mea frumoasa []`.

ca Biancutza ta nu’i una,ea nu face arfe si nu face pe nebuna o sa faci ce vrei ia te lasa,ai cea mai buunnaa nneevvaassttaaa!:o

Nu trebuie sa mai cauti,iti spun eu unde sunt….In discoteca cu fetele,acolo unde mai cunoscut…~~~~

Regreti?Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n.o sa my vin.tu plangi. mie`mi vine sa rad. e neplacut. dar gandeste`te ca a fost invers in trecut.\

Respectu este ceea cePrimesti Pentru ceea ceFaci • Si o faci bine • TuMa barfesti peMine Deci din respect ma pis` pe tine

seNzatii extreme. caNd e v0rba`de belele n0i stim sa fim fete reLe`. nu ne d0are`, nu ne pasa, ne vedem de viata n0astra

Nu sunt o ‘sfanta’.Dar nici o vagaboanda’.Respect ptr. baietzii care stiu sa pretuiasca o fata! te iubesck`:X

Nu sunt o ‘sfanta’.Dar nici o vagaboanda’.Respect ptr. baietzii care stiu sa pretuiasca o fata! te iubesck`:X

Poarta`te Frumos cu Ea,Ca E Prea Mica Shi Nu stie Ce Vrea…Spune`i Da Cand Spune Nu…Zambeshte`i Cand Itzi Zambeshte…Cand Gresheshte N`o Certa Ca E Prea MiCa Shi Nu stie Ce Vrea !

Si daca dragoste nu e…parca e bine, dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine, tine de tine pe unde umbli si cu cine…
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti…

Uneori esti atât de aproape încât ochii tăi închişi mă adorm pe mine.

și-o să amestec gustul femeii în vise de copil…

Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii.

Tu esti partea mea de pamant, Numai din tine stiu sa ma inalt.

Dacă n-ar fi iubirea, m-aş teme de viaţă.

Dragostea nu este altceva decat numele pentru dorinta si cautarea intregului

Marile afectiuni au avantajul ca, dupa fericirea de a le fi simtit, ne ramane fericirea de a ne aminti de ele

Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. Un bărbat şi o femeie ce se topesc într-un înger.

Puterea ta e staruinta mea.Staruinta ta e forta mea.Forta ta e calea mea.Calea ta e siguranta mea.Siguranta ta e speranta mea.

Decat o viata in lipsa ta. Mai bine o clipa sub privirea Ta.

Nu vreau un increzut ,cu portofelu` grosS`…vreau un baiat care sa ma inteleaga, si sa`mi vorbeasca frumoss….:X:X:X

*Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.

Si`mi zici ca ma vrei,ca nu poti trai fara mine.Hai,fa pasi,ca te stiu eu pe tine!Vineri cu mine,sambata cu alta,duminica cu doua si luni cu inca vreo noua;>;own doar laly:X

nu sunt fata pe care poti s`o prostesti! Sunt fata pe care trebuie s`o iubesti,;Xfata pe care trebuie s`o respecti si tot fata care te va face sa regreti:X!

DRAGOSTEA E TACUTA DAR VORBESTE PRIN FAPTE…

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| DianaCorsa a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune, o sa fii multumita
Sper sa te ajute

| DenisaAchimop a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune,

Sper sa iti placa