-• Si maine e o zi • Si maine voi zambi • Chiar daca mi`e greu • Voi zambi mereu •
Sa poti sa crez Cand unii te insala, Sa te ridici Cand altii te doboara, Sa poti pastra Cand altii vor sa te alunge Sa razi chiar daca sufletul iti plange Si cald ramai Chiar daca afara ninge Aceasta-i arta DE A INVINGE
Si ce usor e sa zambesti`. cand ai incredere`n ceea ce esti`
Ca multe vin si toate trec chiar daca raman semne.Si orice semn se vindeca dupa o vreme!
Stergi o lacrima dar nu poti sa stergi amintiri
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare
Si zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul lor minunat dar nici azi nu s-a inventat un baiat care merita tot ce au ele de dat
Nu contează în ce maniera ne'am împrietenit.Contează că suntem de nedesparţit
Putem spune ca ne stim din totdeauna! In momentele grele ne-am intins una alteia mana!
-Il vad nu-i mai zambesc il ignor dar inca il mai iubesc.
-Asa s-a risipit o clipa, o zi, un an si ma gandesc la ce-am avut si ce mai am
Tu trebuie sa reprezintsi schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume! "
Si-astept la fel ca toti sa apara raza de SOARE! [
Asculta`ti inima cand aceasta iti dicteaza Crede`ma perechea ta se`ascunde asa ca cerceteaza
Voi fi mereu langa tine si am sa te sustin Am sa fiu langa tine in problemele care vin Caci ai nevoie de mine, de dragoste si afectiune, Nu de bogatani, de minciuni si de fictiune :X!"
Nu te gandi sa cauti ceva mai bun cand ai langa tine ceva MAGIC!"
Tinzi sa crezi ca adevaru` e prea scump. Si nu ti`l permiti!"
Uneori, caderea este un mijloc de a te ridica mai sus decat ai fost."
Lasa persoana pe care o iubesti sa plece! Daca se va intoarce, i`a pasat d tine intotdeauna daca nu, nu i`a pasat niciodata! FPRIVATE "TYPE=PICT; ALT=happy"
Las tot ce a fost in urma mea, nu mai traiesc din amintiri. Nu are niciun rost."
Nu-ti face griji pentru oamenii din trecutul tau Exista un motiv pentru care nu sunt si-n prezentul tau!
incerc sa ma prefac ca sunt o dura cand viata imi da o alta lovitura
Nu`mi lipseste nimic in viata asta, deci nu mai cedez pentru' nimeni.Nu las de la mine decat atunci cand stiu ca o sa'mi fie mie bine
Nu o sa uit ceea ce sunt, o sa ajung ceea ce visez, o sa iubesc ce`mi place, o sa uit ceea ce ma doare Si nu o sa iert ceea ce mi se greseste
mi-aduc aminte cand ma strangeai in brate, ochii iti lacrimau, imi dadeai sperante, mi-ai dat incredere in mine, sa fie bine, m`ai ocrotit mereu, voi tine minte
Imi doream sa fiu de ziua ta aproape, cine stie Poate chiar sa-ti iau cadoul care sa-ti placa si tie.
Ne trezim ca numai stim de fapt cum sa ne ocolim Ca Noi 2 nu mai suntem demult in acelasi film Hai sa golim paharu ca si asa e plin.
Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare
Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp
Dacă îţi zic că toate trec cu un zâmbet, mă crezi?
Am respectat ce era de respectat, in rest am dat totul la o parte cu un gest
Sentimentele n'au pret au culoare! Ceva atat de simplu nu moare! Cei mai saraci ingeri ii gasesti in cartier, Visand, zburand spre rai lejer!
Esti haina care ma imbraca In momentu-n care toti ma lasa balta! M-acoperi, ma-ntelegi, ma strangi, ma incalzesti, Ma faci sa cred ca-n doi e mult mai greu sa pierzi
Oriunde ai fi traieste clipa nu sta Ca e pacat sa pleci si sa nu lasi ceva in urma ta
E doar o fata normala, sunt zile in care parul nu`i sta bine, zile in care poate se comporta banal, dar cele mai multe zile sunt cele in care arata extraordinar
Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa, dar e frumoasa pentru cA o iubesti
Nu`i Ceretzi Unei Femei Imposibilul, E Capabila Sa Vi`l Dea
Dai si mie funda? plz
Am un status dar e un fel de motto:,, Te-ai nascut original, nu muri o copie."Sau unu mai amuzant
,, Colo sus in cimitir, stau mormintele in sir, daca faci misto de mine, fac un loc si pentru tine."Sper sati placa chiar daca nu sunt asa de interesante.
• Lumea are invidie numai pe cine ar vrea sa fie…
• Cel mai jucat joc de razboi este messu’…e un joc simplu tu dai buzz si eu ignore…
• Toti avem o pereche de aripi, dar numai cine viseaza invata a zbura…
• Dati-mi un vis de trait ca realitatea ma omoara….
• Am oprit o picatura de apa si i-am vorbit de tine, dar ea mica si indiscreta a spus la toti, si acum cand ploua aud numele tau peste tot…
• Sunt oglinda adevarului uitati-va inauntru si descoperiti golul ce este in voi…
• Gelozia nu e lipsa de incredere e frica de a pierde pe cine iubesti…
• Pe cate usi gasesti scris "femei"? si cand intri sunt doar wc-uri…
• Femeia e ca o masina de spalat, o bagi la spalat si te-a uitat…
• Daca femeile ar fi destepte pamantul s-ar opri si arsi de soare am fi…
• Floare verde de lalea nu da Buzz ca dai de belea…
• Trista-i viata
fara tine dar mai trista e cu tine…
• Cupidon a ramas fara sageti…te rog sa-mi inapoiezi sageata ce am lasat-o in inima
ta deoarece am stricat-o degeaba.
• Mos Craciun cauta reni noi…BUZZ daca esti disponibil…
• Bate si ti se va deschide… proces penal!
• Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra…
• Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa…
• Vorba multa……. saracia omului…
• Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data?
• Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul!
• Ocazie unica, ma ofer pentru tine. Sunt mic si dragalas cu manual de utilizare si am verificare tehnica pana-n 2010.
• A iesit soarele sau doar ai zambit?
• Tatal tau este terorist, pentru ca tu esti o bomba…
• Bani!?… Hai la bere … N-ai bani!? … Cine esti vere!
• Hai sa trecem la fapte ca de vorbe m-am saturat!
• Se tin fetele de mine parca as fii actor din filme!
• Domina ca sa nu fii dominat!
• Nu sunt un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar…
• Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! "
• Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
• Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
• E o alta zi in care mi-am pierdut ideea, moralul e la pamant si marijuana e cheia…
• Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga… nu te grabi… vei reusi!
• Ca sa poti sa iti depasesti instinctele, trebuie sa stii sa iti controlezi vointa!
• Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata!
• Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!
• Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului
• … pentru fanii mei un simplu Te-am pupat si la revedere! fundita?
• Mos Craciun cauta reni noi…BUZZ daca esti disponibil…• Am oprit o picatura de apa si i-am vorbit de tine, dar ea mica si indiscreta a spus la toti, si acum cand ploua aud numele tau peste tot…• Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! "~" Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista… "... fundita plz :*
In spatele oricarui invingator sta cineva si spune: Am incredere in tine.
Invidia dezleaga limbi... dupa cum admiratia le amuteste.
Marea arta a vietii nu consta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data cand cazi...
Sper sa iti placa
* Te ador mereu, pe cuvantu` meu
*
* Nu trebuie sa faci un efort sa ma iubesti, Daca nu sunt eu gandeste-te cat de singur esti :-P *
* Iubeste-ma fara nici un regret, PrOmit sa fiu sinGuru` tau deFect.
*
* Par mereu nocenta si copilaroasa...Asa toti imi cad in pLasa! ![]()
:X
*
* Baietszii te` sa` nvetsze, Sa iubeasca feTele cu doua fetsze!
*
* Suntetszi doar cristale false, Care cand le ating se sparg! GelOzie si inVidie, Este tot ce avetszi in cap! *
* Nu conteaza ce a fost, Ci ce va fi de` acu` nainte
*
* Spui cuvinte mari, Pe care nu le`ntszelegi, Inainte sa pleci, Lasa` cheia sub presH.
*
* Pune-te in genunchi, Si reprezinta-te! Acum ridica-te, Sterge-te la bot sHi prezinta-te.
*
Fetele sunt ca telefoanele celulare. Ne place sa fim tinute, sa ni se vorbeasca, dar, daca apasati butonul gresit, veti fi desconectati b-)
Nu dau parfumul de Marijuana pe PacRabanna sau Dolce&Gabana
I'll never look back because I'm out of time! [ nu voi mai privi inapoi pentru ca eu sunt in afaara timpului ]
Trag 0 linie sh`mi zic ca ar fi` pacat s` renunts la stiluu` meuu` d` viata nec0ntr0lat!
Tu! Nu poţi să mişti printre atâţia tupeişti Care pe banii lu’ tăticu’ s-au făcut afacerişti:]]
Tsi-am sarutat prietenul.
De ce?!
... Pt ca sunt o mare nesimtita ![]()
Ba. Da`mi Iarba, Hasishul Lasa Mana Moale
Ca Fumatul Dauneaza Grav Doar Sanatatii Tale
-Iar el mereu va spune`. Tu m`ai inselat. Iar eu` voi raspunde. Tu m`ai provocat`!
Fetele sunt ca telefoanele celulare. Ne place sa fim tinute, sa ni se vorbeasca, dar, daca apasati butonul gresit, veti fi desconectati b-)
Nu dau parfumul de Marijuana pe PacRabanna sau Dolce&Gabana
I'll never look back because I'm out of time! [ nu voi mai privi inapoi pentru ca eu sunt in afaara timpului ]
Trag 0 linie sh`mi zic ca ar fii` pakt s` renunts la stiluu` meuu` d` viatsa nec0ntr0lat !
Tu! Nu poţi să mişti printre atâţia tupeişti Care pe banii lu’ tăticu’ s-au făcut afacerişti:]]
Tsi-am sarutat prietenul.
De ce?!
... Pt ca sunt o mare nesimtita ![]()
Ba.Da`mi Iarba,Hasishul Lasa Mana Moale
Ca Fumatul Dauneaza Grav Doar Sanatatii Tale
-Iar el mereu va spune` . Tu m`ai inselat . Iar eu` voi raspunde . Tu m`ai provocat` !
*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.
Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Assiral întreabă:
anonim_4396 întreabă: