anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu un sfat, ca simt ca turbez.
Ce ma enerveaza unii... Imi zice ea mie o "prietena ca "tu macar ai vazut cum arata o bandana, sau ai atins vreuna? " Ba, e rau ba, e rau. Aoooleeeeu, cand ii vad pe unii asa... Si altceva, i-a spus unei colege " Stii ce scrie pe bandana mea? Nu stii, ca nu asculti rapp, scrie 2Pac, stii cine a fost ala? Nu stii ca nu ai de unde. " Pai daca nu scriam eu pe cartea de franceza, nu stia nici ea. Si nici acum nu stie. Daca o intrebi ceva despre el, habar nu are. Si isi da atatea talente, si e. sa nu zic cum.
Intrebarea e, ce sa fac sa scap de ea? Am incercat cu vorba buna, cu tipatul, cu "esti enervanta, lasa-ma naiba in pace", si nimic. Si plus ca ma bate la cap cu niste prieteni de-ai ei, si-mi spune tot ce a vorbit ea prin mesaje cu ei si etc, si cica " pai tu esti mai speciala" (eu). De aia ma bate la cap cu ei, ca-s speciala, mai bine spus, sunt proasta cu care vorbeste cand nu ii are pe aia. Si i-am spus de 100 de ori sa nu-mi mai spuna de aia. Ce sa fac sa scap de ea? Si mai sta si cu mine in banca, si nu vrea sa se mute.
Urasc liceul. Urasc, urasc, urasc.

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Oricum viata e un nimic.

anonim_4396

Nu e asa.
Trebuie sa stii sa te bucuri de orice.
Daca tu crezi ca viata e un nimic, atunci fa ceva in legatura cu asta.

anonim_4396

Crezi ca n-am vrut sa fac ceva? Da sunt asa de fraiera ca nici sa ma sinucid nu pot. Mai bine las timpul sa treaca si vad eu ce-o fi.

| pufulescu a răspuns:

Vezi ca fata aia are dreptate, bandana este esarfa, badanta este ingrijitoarea de batrani pe italiana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pufulescu):

Aaaaa, deci eu m-am inselat.

| LSMM a răspuns:

Te-aș ruga să încetezi cu întrebările absolut cretine pe care le pui mereu, dar prostia de care dai dovadă nu cred că o să te lase să-ți dai log out și să te arunci de pe un bloc. Că ar fi bine pentru toată lumea, crede-mă pe cuvânt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LSMM):

Stiu...dar nu ma impingi tu de pe bloc? Ca nu am curajul sa ma arunc. Am 5 ani si nu pot.

| LSMM a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu drag.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LSMM):

Hai, mergem azi pe Everest, si te arunci... aaaa, pe mine, pe mine. straight face

| veryhonest a răspuns:

Poti sa-i tragi o palma peste gura, asa n-o sa te mai bata la cap.

| Sociopat a răspuns:

Kek

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as injura-o. happy o da o fata de la mine in scoala se lauda si se facea mare si tare(ea e artagoasa) iar eu am trimis-o si i-am tipat: tu nu intelegi in **** mea ca nu ma intereseaza?! Du-te dr** si lasa-ma si a inteles happy nu prea spun prostii dar aici a fost cazul. Succes big grin

anonim_4396

Nu cred ca pot. Imi e asa...nu stiu.

anonim_4396

De ce nu poti? Sa stii ca poti! Cu ce e ea mai buna ca tine? De ce isi permite sa faca nuste chestii care tie bu-ti plac si sa e deranjeze? Pune-o la punct indiferent de cine sau ce e! Die ea bogata saraca urata frumiasa sau populara, pune-o la punct! Succeswinking nu uita ru poti si tu esti mai buna ca ea