anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

When I see you again? M-am saturat de aceasta intrebare, cam asa stă treaba?
Am o prietena de 1 an si 2 luni, are toate calitatile posibile, pot sa zic ca o iubesc cel mai mult pe lumea asa, dar intrebarea de la inceput mă "obsedeaza" chiar daca suntem impreuna de 1 an si 2 luni, ne vedem rar, adica foarte rar, cu toate ca stam la 3-5 km, parinti ei pot sa zic ca ma iubesc nu au nimic cu mine, mi-au zis ca sunt perfect pentru fata lor, dar cand e vorba sa ne vedem nu o lasa, niciodata, o iubesc dar nu mai pot, tot imi zice sa astept dar cat sa mai astept, chiar nu stiu ce sa fac, m-am saturat de situatia asta, eu nu am mai iesit cu prieteni ca sa stau acasa sa vorbesc la telefon cu ea, am renuntat la multe pentru ea, dar e o situatie grea, are 18 ani, eu 19, e destul de mare, cat o sa mai tine relatia asta, ne vedem la 4-5 luni chiar daca stam la 10 minute unul de altul? Intr-un an ne-am vazut de 3-5 ori? Poate e mult?
Va rog sa nu injurati, etc. Mersi, mult!

3 răspunsuri:
| Swagmotherfuckers a răspuns:

Ai putina răbdare încă, dacă ți cu adevărat la ea dacă o iubești o s-o aștepți...
Încearcă sa le demonstrezi părinților ei ca ești în băiat serios, și nu o sa te atingi de ea, mă refer la sex...de asta se cam tem toți părinții de fete, și le dau dreptate aveți puțină răbdare în acest sens, iar in legătură cu problema ta, da e cam puțin sa o vezi de 3-4 ori pe an, da gândește-te ca, cândva o sa fiți împreună și chiar după ani de stat împreună o sa va,, saturati'' unul de altul, mai mult sau mai puțin, bine, mai exagerez și eu, dar asta e ideea, ai răbdare...
De exemplu eu stau la 60-70 de km de a mea, și ne vedem o data la 2 săptămâni și mai rar deci nu ești tu primul sau singurul în situația asta.

| Xdreaper21 a răspuns:

Frate asteapta poate vor sa se mute ai mai aproape si atunci te vor lasa
Demonstreazale ca nu o vrei doar ca sa o ****
Frate eu voi pleca in alta tara dupa ce iau bacu ca eu cu invatatu meu aia au crezut ca am copiat si trebuie sa astept 2 sesiuni ca sa il dau dar dupa asta plec in Anglia sa muncesc iar eu astept ca iubita mea sa aiba 18 ani ca vreau sa ma casatoresc cu ea
Ea mi-a spus ca vrea sa faca facultatea in Romania deci eu voi fi in Anglia sa muncesc unde am vizat iar ea sa invete la facultate in Romania
Ne vom vedea doar de sarbatori unde ar trebui eu sa cer concediu ca eu is crestin ortodox si nu cred ca aia sunt ca sa inteleaga cand avem noi sarbatorile deci s-ar putea nici de cateva sarbatori sa ne vedem si al noi ar fi peste 1000km

| Violleta2022 a răspuns:

Mai baiete, 5km ii faci pe jos in jumatate de ora. Deci, cine va tine legati in casa? Ea nu iese cu anii din casa, esti tinuta sub cheie de parinti?
Nu merge la scoala, la cumparaturi, nu iese niciodata cu fetele, sau la vreun film? Vin profesorii acasa sa fac ore cu ea, sau merge ea la scoala?
Este vacanta acum, ea ce face toata ziua, vegeteaza?

Sa-mi fie cu iertare, dar cred ca fata asta, este cea care nu te vrea si nu are chef sa iasa cu tine!