| AnemonaP a întrebat:

Wreslingul este real? Adica ei se bat de adevaratelea? sau doar se prefac? Funda, P. S. FAra raspunsuri stupide

Răspuns Câştigător
| Malphas a răspuns:

Depinde la ce tip de wrestling te referi. Wrestlingul în sine este un tip de artă marţială, şi da, se luptă cu adevărat. În cazul wrestlingului WWE, sunt doar acrobaţii. Ei nu se lupă cu adevărat, ci doar execută nişte manevre. Se mai întâmplă să se accindenteze în timp ce fac asta, şi de aici vine confuzia ("cum să spui că nu e real, nu vezi că Randy Orton are capul spart?").
Uite aici un video, să vezi diferenţa: http://www.youtube.com/watch?v=SKi0eWG4ils
WWE e doar spectacol, însă asta nu înseamnă că nu merită urmărit. Baftă!

9 răspunsuri:
| Miina a răspuns:

Buna.
Totul este doar un trucaj.
Ei se prefac ca se bat, unii din ei fiind chiar buni prietenihappy.
Funda?puppy dog eyes

| rater1994 a răspuns:

Da se bat cu adev

| BlueBird a răspuns:

Cum a spus odata si Basescu : " Este un trucaj ordinar laughing" ( rusine dinu patriciu laughing )

| BlueBird a răspuns:

Cum a spus si presedintele nostru odata : "E un trucaj ordinar ( rusine dinu patriciu ) "

| wolder a răspuns:

Nu cred ca se bat...doar se prefac fiindca sunt bine antrenatitongue

| ToxicGirl a răspuns:

Eu sunt fata.dar ma uit destul de des la wresling.si chiar daca imi place stiu ca nu se bat in realitate.e prea mult spectacol.si nu ai observat ca ei nu au nici o picatura de sange sau ceva lovitura cand se bat? ei se antreneaza inainte de meciuri ca totul sa iasa calumea.

| eL3cTr0 a răspuns:

Wrestlingu`l este un sport...dar ce arata la televizor este "fake" MMA este adevarat.[fundita; X}

| dermetzgermeister a răspuns:

Sunt trucate, stiu ca ma uitam la wrestling printr-a 7-a. Oricum, atletii respectivi au meritele lor, deoarece este foarte greu sa faci ce fac ei in ring.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat din cate stiu eu nu este adevarat,stiu ca se prefac si stiu ca mai demult am vazut si eu niste faze prinse cred ca fara sa vrea cameramanul si nici nu se vedea ca ii da in fata,doar il mangaia, eu asa cred si nu o sa imi schim parerea, este un show atata tot

Întrebări similare