E ok, nu e ceva spectaculos. La investițiile în criptomonede contează mult ce criptomoneda, ce fel de marketing are cine e in spatele ei etc. În linii mari, aproape toate criptomonedele au un boom undeva la început după care trebuie studiată piața si analizate riscurile.
În momentul de față singurele criptomonede care încă au risc minim sunt cele din top 10 cele mai populare, deci sansele să pierzi banii sunt mai mici.
Riscantă. Ori dai lovitura, ori rămâi cu botul umflat. Mai bine investești în titluri de stat.
Bitcoinul se poate fura extrem de usor. Daca nu esti hacker, iti va fi furat din PC/telefon.
Exista portofele virtuale unde parola e un card fizic, fara acest card fizic nu se poate accesa acest potofel virtual! si asta nu e singura protectie... furatul nu ar fi o problema!
Ca sa te bagi in asa ceva trebuie sa fii foarte priceput in domeniu! Nu e o preocupare pentru oricine! De aceea oamenii care scot cu adevarat castig din asa ceva sunt rari.
Https://www.kaspersky.com/blog/doublefinger-crypto-stealer/48418/
Ca sa-ti raspund la dilema: stealerul are rabdare, asteapta pana cand deschizi portofelul virtual cu cardul fizic.
La fel cu ideea bizara ca daca ai folder cifrat, hackerii nu-ti pot fura fisierele din el. Pai in momentul in care deschizi folderul, ei au acces la toate fisierele din el.
Poti sa ai folder cifrat cu card fizic: in momentul in care l-ai accesat (deschis in mod descifrat) iti fura tot din el.
Daca ai Windows cu BitLocker: daca-ti fura unul PC-ul, da, esti protejat. Dar pentru un hacker care ti-a infectat PC-ul nu e nicio diferenta.
Daca discutam asta acum 10 ani, era o treaba. Acum, posibil sa mai prinzi un randament de 2-3 ori cit inflatia, dar nu mai merge cu cresteri de zeci/sute/mii de ori, cel putin pe Bitcoin. Pe diverse shitcoin-uri, ca hit & run, se mai poate face miscarea.
Stii bancul cu vanatorul si ursul? Ti-o spun!
Se intalneste un vanator cu un prieten iar prietenul il intreaba? Ce meserie ai? asta: vanator! Si nu ti-e frica de ursi? NU! Pai de ce? Am pusca! pai pana incarci pusca te prinde ursul si te rupe in bucati! Pai fug repede la o distanta mai mare ca sa pot incarca! dar fuge si ursul dupa tine! Dar eu imi adun toate fortele si fug foarte repede. Dar ursul e mult mai rapid asa ca nu poti tu fugi atat de repede! Atunci ma urc repede intr-un copac si incarc pusca acolo! Dar si ursul poate urca in copac si se urca dupa tine! Stii ceva? Ia mai du-te-n p l m ca tu tii cu ursul In cazul de fata tu esti acel prieten!
Concluzie orice as zice tu vei gasi ceva contra! Nu zic ca nu ai dreptate, poate as putea s-o patesc ca vanatorul nostru, dar sa fim seriosi, ce e sigur 100% in ziua de azi?
Acum nu mai e ceva extraordinar. In 2018 era. Din păcate atunci nu am investit mult, dar am avut colegi care au investit destul de mult și au scos mulți bani. De asemenea pentru cei care tot o dau cu hackerii. Sunt platforme securizate domnilor. Nu faci nici retragere cu cardul nici plata cu cardul (doar prostii procedează așa). Te folosești de transferuri prin PayPal și altele până se pierde urma sursei sau destinației. Toate bune
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Regedesubmunte întreabă: