| Fe_Petrus_1981 a întrebat:

Am o intrebare, stie careva de siteul asta https://www.okazii.net/ nu cel stiut de noi,ci e un site cu indeplinrea unor sarcini, care te plateste in usdt oare e pe bune s-au e fake, inselatorie?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Salut cu siguranta este un site fake, se foloseste de numele okazii, domeniu okazii.ro este valabil ceea ce inseamna ca acest okazii.net este un SCAM!

| Fe_Petrus_1981 explică (pentru Simpatic):

Corect,asta ii gasim pe fb.care zic ei ca ofera loc de munca de "Acasa", dar de fapt tinta lor este sa te faca sa depui bani cripto in acea platforma, daca- i putem zice asa.

9 răspunsuri:
| TomescuPetre a răspuns:

Am avut de aface cu acel sitte este un sitte total diferit, la inceput se castiga pe el cam 4 zile apoi te obliga sa bagi bani peste 2000euro cu motivu sa acoperi sarcina care ti sa atribuit, apoi iti pune tepe si conditii de nu mai poti sa iti tragi bani daca nu termini cele 38 sarcini, la sarcini iti baga cate una unde un produs te costa si 4000euro bani adevarati, dar nu recomand eu am pierdut 5000 si acum am contul -9000 la 35din38. cei care te indruma pe sitte iti spun informatii impartiale si risti sa pierz tot chiar daca castigu aparent este dublu poti incerca da nu mai mult de 100 sau 200. imediat daca nu te prinde in cele 38, 38 sarcini recomand sa scoti toti bani daca lasi las numai maxim 40 euro. USDT este cripomoneda legata de trc20.

NU RECOMAND e cam inseletorie chiar daca reusesti primele doua zile

| ChiritaCornel a răspuns (pentru TomescuPetre):

Acum exista okazii. online si la fel kearneyconsulting.vip - toate acelasi model. Noroc ca sunt broke, pot sa ceara orice, sper sa scot 100 usdt in a doua zi si sa le zic pa la prima comanda care depaseste valoarea

| GeorgeNeagu a răspuns:

Salut, sa nu pui bani,, la un moment dat o sa între comenzi sau pachete mult mai mari decât ai tu sold USDT și va trebuii sa pui bani de la tine și o sa ii blocheze și o sa ii pierzi și nu ii mai poți recupera, era Pre frumos într-o luna iit luai bmw, am pățit eu, este okazii. Net brusc nu mai merge și îți zice sa intri pe okazii. Cip nu? Agentul tău este mâna în mână cu aia de la retrageri serviciu clienți etc, care îți aprobă cererea de retragere în fiecare zi, agentul tău este o fată și are o poză frumoasă la watuup, e o minciună, nu îți zice ca este german și lucrează la Roma" nu? E fake?

| bettybby7 a răspuns (pentru GeorgeNeagu):

Cat ați lucrat cu ei? După ce ați depus sume mari de bani nu ați mai putut să îi retrageți înapoi? Ce s-a întâmplat.mai exact?

| MiseacaIulia a răspuns (pentru GeorgeNeagu):

Legat de întrebarea de mai jos, am si eu aceasta curiozitate. A depus cineva si nu a mai recuperat banii?

| Fe_Petrus_1981 explică (pentru GeorgeNeagu):

Asa este, de mult i-am mirosit a scam, am renuntat la ei.Ms de sfat oricum.

| Fe_Petrus_1981 explică (pentru bettybby7):

Nu am depus 1 cent, ca de la inceput mi s-a parut dubios...atentie mare, netul e plin de astfel de excroci.

| Fe_Petrus_1981 explică (pentru MiseacaIulia):

Nu-ti recomand, e inselatorie pe fata.