| Egreu64 a întrebat:

Am o problemă legată de banca ING,am făcut trecerea de la contul ING young la cel de adult,vreau să știu ce s-a întâmplat cu banii din contul young, aceștia nu au fost transferați în contul nou

5 răspunsuri:
| OpreanNicolae a răspuns:

Ți-ai răspuns singur! Banca ING îți va rezolva problema, nu străini de pe internet!
Dacă tot ești "adult" în buletin, fi și în realitate! Altfel, tot la categoria copii ești!
Există numere de telefon ca să suni la bancă, există aplicația ING unde poți comunica direct cu ei!
Copile, noi de aici vrei să fim Mama Omida să știm ce ai semnat, ce politică are banca?

| Violleta2022 a răspuns:

Suna la ING si ei te vor lamurii ce modificari s-au facut in numele tau si unde iti sunt banii.
Din pacate, noi nu putem contacta ING-ul in numele tau!

| Florin_Ioan_1992 a răspuns:

Hei, amice! Timpul pe care l-ai petrecut scriind mesajul ăsta și postându-l aici ți-ar fi rezolvat problema direct la suportul ING – e gratuit, disponibil 24/7 prin app, chat sau telefon (sună la 021 222 12 12 sau intră în Home'Bank)?
Dar să-ți explic pe scurt ce știu eu din surse oficiale: Contul ING Young e de fapt pe numele părintelui/tutorelui tău, nu al tău – tu ai doar acces limitat. Când împlinești 18 ani, cardul Young se închide automat (după max 3 luni dacă nu actualizezi datele cu noul CI), iar banii rămân în contul părintelui, nu se transferă automat într-un cont nou de adult. Trebuie ca părintele să-ți transfere manual sumele sau să deschizi un cont propriu la ING și să muți banii acolo. Dacă ai făcut deja "trecerea", verifică în app-ul părintelui sau al tău ce s-a întâmplat exact – posibil să fie o eroare sau un pas ratat.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Contul ING Young nu e la propriu un cont, ci un cont atașat contului de facto al părintelui care ți le-a făcut. Tot acesta specifică ce suma este disponibilă contului atașat și eventual plafonul de cheltuieli zilnice etc. De la 18 ani îți poți deschide propriul cont bancar, iar dacă părintele binevoiește, îți va vira in noul cont personal suma disponibila anterior din contul atașat.