| baciuvlac a întrebat:

Am rate, am cheltuieli, și de fiecare dată când deschid aplicația de banking mă ia cu emoții. Nu sunt chiar la limită, dar tot mă stresez. Vi se întâmplă și vouă? Ce faceți ca să nu o luați razna cu gândurile astea?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca esti organizat, nu ar trebui sa ai asemenea emotii.
Eu nu am emotii, stiu ce cheltuiesc.
Rate nu am avut niciodata de cand ma stiu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai toți avem cheltuieli, rate, facturi samd... Dar nu sunt surprize. Știm cât cheltuim și ne organizam

| sierra1 a răspuns:

"Am rate, am cheltuieli...Ce faceți ca să nu o luați razna "

las-o mai moale și cu ratele și cu cheltuielile (te intinzi numai atât cât e pătura)

| Frank51 a răspuns:

Im built different. Și eu rămân fără bani mai des decât de obicei, datorită unor situații neprevăzute. Dar stres sau emoții nu am niciodată, pentru că rezolv problemele. Tai din cheltuieli, alimentez mai puțin combustibil si nu mai fac drumuri inutile, nu mai comand mâncare de 15 ori pe lună, nu mai repar orice chichiță apare la mașină și nu mai cumpăr lucruri scumpe cum obișnuiam(adidași de 900 de lei sau un tricou cu 300 de lei).

Deci cum fac să nu o iau razna? Răspunsul este că pentru mine nu există situație destul de grea să o iau razna, și nici nu va exista vreodată.

| johnnny123 a răspuns:

Înțeleg să ai emoții când urmează să afli o noutate. Dar din moment ce-ți cunoști veniturile și cheltuielile, de ce să ai emoții când deschizi aplicația de banking? Doar nu apar și dispar bani aleatoriu din cont.

| gllopel a răspuns:

Toti avem cheltuieli. Stiu cat incasez, stiu cat cheltui, asa ca nu am emotii.
Cand vreau sa cheltuiesc ceva suplimentar, imi fac calculele dinainte. Daca pot, fac. Daca nu, renunt. Nu cheltuiesc cu speranta ca poate ploua cu bani si acopar gaura.