| adrian17 a întrebat:

Am un bar la tara si am, biliard, ping pong, net, si am si o sala mare unde dau discoteca doar ca mai este o discoteca la mine in sat si s-au invatat toti sa se duca acolo sad (pot sa spun ca acolo este imi mare si au canapele de piele si mai multe chestii, dar bauturile sunt scumpe, trebuie sa platesti intrarea, si e frig inauntru acum iarnastraight face dar totusi se duc acolo... Dati-mi niste idei cum sa atrag clientii, oferte ceva? dau funda pentru cel mai bun raspunshappy

9 răspunsuri:
| zxsds a răspuns:

Pai intai trebuia sa inveti sa iti atragi clientii si dupa aia sa iti deschizi discoteca.
Ca sa afli cum poti atrage clientela, trebuie sa vezi anumite cluburi.
I-ati prietenii si viziteaza cluburile cele mai populate, o sa gasesti raspunsul la toate intrebarile in ceea ce o sa vezi acolo.

NOname
| NOname a răspuns:

- Poti sa organizezi niste concursuri amuzante cu premii gen: un cocteil gratuit, o sticla de sampanie, comandarea unei piese de la Dj.
- Poti sa platesti (in mare secret) 2-3 smecheri big grin ai satului, ca sa vine 1-2 luni la rand numai in clubul tau si atunci "turma" va incepe sa creada si ea, ca e mai cool, mai fain clubul tau.
- Poti sa-l/s-o imbraci pe barman/ita (obligatoriu sa arate bine) in niste tinute cat mai cool, si din cat mai putin textil. smug
- Poti sa organizezi o seara White sau Red, in care toate fetele, care vin imbracate in alb, respectiv rosu, sa aiba intrarea gratuita (in caz daca n-ar fi) si o bautura gratis (nu foarte scumpa).
Cam atat mi-a venit acum in minte. Sper, sa reusesti pana la urma sa atragi cat mai multi clienti in localul tau. Succes! smug

| cryssu2008 a răspuns:

Salut eu sunt din constanta. Este un pub in cta, unde are seri personificate. De exemplu Vineri: Karaoke, Sambata: Friends Night si Duminica: Cian romantica. Incearca si tu sa personifici serile, sa iti mai imbunatatesti localul si fa promotii de exemplu 1 sticla de wiskey + 4 energizante 120 lei (asa este la cta) sau 1 sticla + 1 santal 100 lei. Acum tu adaptezi pretzurile in functie de localul tau. Sau faci si tu cu intrare si dai bon de consumatie. Adica cu banii cat plateste intrarea sa isi poata cumpara ce vor de la bar. Sau mai poti face inca o chestie. Happy Hour - de exemplu intre anumite ore 13-15 anumite bauturi sunt lajumatate de pret. Sper ca am putut sa iti fiu de folos. Daca mai vrei ideii trimite-mi un mesajwinking

| frvtel a răspuns:

Conteaza in primul rand muzica, sa fie cat mai diversificata, pe placul clientilor. Apoi fa si tu o taxa de intrare, dar platind acea taxa sa poata beneficia de o bere sau un suc gratis.Sa nu uitam si de dedicatii. Iar in week-end poti sa faci cate o tombola cu ceva premii modice.Succes!

| Just4FunHD a răspuns:

Iti zic o chestie de marketing. Va dura putin. fa niste pliante si scrie pe ele bautura gratis atat. nimic mai mult si nu trece niciun numar de telefon, adresa de contact sau altceva. Peste o saptamana, fa aceleasi pliante cu localul si intrarea. Bautura va fi gratis, dar trebuie sa plateasca intrarea de x lei pe baza careia va lua consumatie gratis in functie de pretul blietului. Fa concursuri de dans, de kraoke, de bautura daca iti permiti, combina tot ce au zis cei de mai sus si o sa ai o discoteca unde si eu as vrea sa vinhee hee

| YoYo a răspuns:

Poti sa pui niste afise in oras cu discoteca foarte tare.bauturi ieftine.si e cald iarna etc sper ca te'am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caka

Răspuns utilizator avertizat
| corcodusa2013 a răspuns:

Iti trebuie o barmanita frumoasa care stie sa vb cu clientii, genul gentile, zambareata, apoi daca clientii iti intra tu nu trebuie sa te uiti urat la ei ca au fost in cealalta parte, trebuie sa-i tratezi bine vreau sa zic, apoi iti trebuie cineva care sa-i atraga sa joace biliard, ping pong(adica barista nu), apoi baga si tu canapele, nu iti trebuie toate odata cate una intr-o luna daca nu ai bani.
sper ca ti-am fost de folos