E pentru administrarea contului si a cardului. credeai ca e gratis. nu trebuie sa castige si banca ceva?
daca nu platesti vei primi telefoane de la diverse firme de recuperari, dar pentru 70 ron mi-e greu sa cred ca vor lua masuri legale.
Suma poate proveni din folosirea creditului si din comisioane, daca ceri un extras de cont o sa afli exact.
Daca nu platesti te pot executa silit, de asemenea suma o sa creasca prin dobanzi si cheltuielile de excutare. Te sfatuiesc sa platesti. Numai bine!
A expirat de o luna, dar este facut de... de cind? S-au adunat comisioanele de intretinere si administrare. Vor recurge la popriri, executari silite, firme de recuperari, etc. Cu sau fara firme de recuperari, vei intra in baza de date a rau-platnicilor si nu vei mai putea lucra cu vreo Banca mult timp dupa restituirea sumei.
Eu am primit o scrisoare cum ca am 4 lei de plata altfel vor începe executarea silita. Am plătit 6 lei în final. Evident am închis contul Când te duci sa ai și ceva bani în plus.
Daca nu inchizi contul, lunar ti se va adauga comisionul de administrare, la care se v-or adauga si dobanzi.Suma va creste vertiginos, iar cand banca va dori iti v-a bloca celelalte venituri pe care le primesti pe card, chiar si la alte banci.Vei avea mult de umblat sa le deblochezi.