| Danybella a întrebat:

Bună! Am 15 ani si as dori sa ma angajez part-time pe timpul verii. Oare unde m-as putea angaja? H&M? Bershka? Fara hate. Mulțumesc.

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Din pacate, la firmele astea mari, nu se fac angajeaza de minori necalificati, fiindca nu isi vor pereclita ei imaginea.
Dar poti sa gasesti de munca part time, la impartit fluturasi si brosuri pe strada, sau poate la McDonald, sau orice terasa unde au nevoie de curatat si debarasat mesele, ori la gradini, sere de legume si flori, cules de fructe, samd.

| isemilia a răspuns:

Legal este de la 16 ani, cu acordul parintilor. (sunt cazuri in care se poate si de la 15 ani) Dar de ce nu mai astepti pana ce faci 18 ani, fiindca sunt slabe sansele ca cineva sa te angajeze legal la aceasta varsta?

anonim_4396
| Anonim a răspuns (pentru isemilia):

Legal e de la 15 ani cu acordul părinților și de la 16 ani fără. Poate unii au nevoie de bani mai devreme și nu îi pot întreține părinții toată viața, ce zici? Sau poate vor să facă ceva util cu viața lor. Fix la 18 ani o să muncească, când o să aibă bac și admitere. straight face

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut. Variantele la care mă duc cu gândul prima oară sunt lanțurile de restaurante fast food : McDonalds, KFC, Subway etc. Apoi mai merge la haine cum ai zis tu, să pui lucrurile pe umerașe, mai stai pe acolo. Mai sunt și tarabele cu degustări (brânza pe scobitoare), dar nu știu dacă se mai practică în pandemie... Și desigur împărțitul de pliante. Posibil să mai fie o opțiune și baby sitting-ul, dar de obicei se acceptă persoane mai în vârstă. Succes!

| Squads56 a răspuns:

Din păcate nu prea poti la 15 ani sa te angajezi unde vrei tu. Dar poti sa te duci la Kaufland sau sa ajuti la construcții. Altceva nu ai cr lucra. Asteapta pana împlinești 18 ani