Revolut e util daca vrei sa faci plati in alte valute si eventual sa faci un trasfer rapid catre un prieten.
In rest nu are niciun avantaj fata de o banca normala, dar Revolut are un mare dezavantaj avand in vedere ca nu exista o sucursala fizica unde sa poti sa iti rezolvi probleme importante sau sa poti vorbi in limba romana pentru suport in conditiile in care blocheaza conturi intr o veselie
Folosesc de vreo 7 ani revolut. Ca si avantaje, transferurile sunt foarte rapide, nu ca la unele banci unde dureaza 24-48h, ( exemplu UniCredit unde un transfer in zilele lucratoare dureaza 24h iar in weekend nici nu merge ), 0 comisioane, aplicatie foarte friendly si intuitiva. Dezavantaje eu cel putin nu i-am gasit.
Buna,
Da.
Eu il folosesc pentru plati facturi/rate/transferuri in alte conturi (fara comisioane).
Am card virtual de la ei si poti plati si cu el cu telefonul fara sa platesti pentru cel fizic![]()
Pe cel virtual il poti schimba cand vrei cu altul.
Poti avea si carduri de unica folosinta daca ai de facut plati pe site-uri o singura data.
Dezavantaje: nu ofera protectia la cumparaturi pe care ti-o ofera PayPal-ul.
Am auzit ca unii pot retrage/anula plata transmisa prin Revolut (catre tine), dar sper sa fi remediat aceasta problema.
Npc.
Poppy întreabă:
Moza_Cristian_1969 întreabă:
Miley_5275 întreabă: