Buna! eu mi-am facut de curand ochelari si mi-am luat rama de la un magazin deoarece voiam de aia stil "tocilara" si am dat 20 lei pe rame. si lentilele m-au costat 140 lei. se pot gasi rame si la 100 -200 lei . La optica am fost. :*
Pe mine rama m-a costat 300 lei si lentilele 200 lei. eu sunt din Braila asa ca nu iti pot spune deoarece tu nu esti din Braila
Depinde si ce fel de lentile vrei pentru ca pot fi facute in diferite feluri si cu cat sunt mai "upgradate" (stiu ca nu exista cuvantul) cu atat costa maimult si mi se pare ca pot sari de 200 lei. La capitolul rame depinde de unde ti le iei pentru ca daca sunt de la firme mari dai minim 400 lei numa pe rama... Eu mi-am facut ochelarii la Afi Palace Cotroceni si au fost cam 800 lei pentru ca am ramele destul de scumpe. De obicei in mall nu gasesti rame si lentile ieftine pentru ca acolo sunt numai centre ce au rame de la firme mari: guess, kalvin klein, police etc. Daca vrei sa iesi la un pret ok poti sa incerci la magazinele de ochelari de pe diverse bulevarde sau strazi pentru ca acolo gasesti lejer rame sub 100 lei.
Incearca la optinova, chiar daca au ochelari de vedere mai scumpi sunt de calitate, casesti info pe www.optinova.ro
AnaQ întreabă: