Da si eu mai bag la pariuri sportive dar nu ma bazez pe carti sau de astea.incerc sa bag echipele din Romania si din afara care le stiu, analizez clasamentele, meciuri castigate si pierdute, situatia echipei, cota de joc.
Ohoo.si eu mai investesc in pariuri sportive. cel mai mult joc la mozzart. aici ai cele mai multe combinatii pe care le poti pune.clasamente etc.mai si castig mai si pierd.tre sa ai si putin noroc.sa nu pui nici prea multe meciuri.si cu cartea aia, nu stiu cum crezi, poate e folositoare poate nu, dar eu nu am auzit de astfel de carti.chiar acum am pe azi un bilet am pus cu 5 lei si mi-ar iesi 47
am pus pe arsenal, inter, vilareal, betis, lyon, rennes, si au castigat toate. mai trebuie sa bata sporting dar e condusa cu 2-1 la pauza.asta e.sunt obisnuit sa pierd.bafta multa si tie.
Ce am invatat eu pana acum e ca ce l mai bine e sa bagi meciuri din ligile secunde din europa, pe echipe micuzte nu echipe mari.
Nu da banii pe carti de genul asta. Cine crezi ca ar vinde o reteta a succesului pe 150 lei?
Salut! Cauta pe google, sunt destule siteuri pe care gasesti biletul zilei cu niste meciuri care par mai usoare. De cartea aia n-am auzit dar cred ca e inutila. Daca urmaresti meciurile cu atentie si te axezi pe cateva echipe si pariezi mereu pe ele, incepi sa-ti dai seama cam ce rezultate urmeaza sa faca in functie de obiectivul propus.
Dzeko7 întreabă: