| sofiaaaa001 a întrebat:

Buna TPU! Am auzit ca atunci când îți faci un cont bancar trebuie sa îți și depozitezi ceva bani in el, de la început? Sau pot pur și simplu sa îmi fac cont la o banca fără sa adaug vreun ban pe card (cel puțin in cazul in care îmi creez contul online)?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"pot pur și simplu sa îmi fac cont la o banca fără sa adaug vreun ban"

poți DAR trebuie să depui necesarul pentru taxa administrare cont - câțiva lei /lună

| sofiaaaa001 explică (pentru sierra1):

Oh, nu știam! oricum nu e asta vreo problema dar ma refeream dacă la început imediat după ce am făcut contul va trebui sau nu sa depozitez vreo suma sau ceva. ma bucur însă ca nu e necesar așa ceva

| sierra1 a răspuns (pentru sofiaaaa001):

Repet : la crearea contului depui (in cont!) pentru min 3 luni, taxa de administrare

| sierra1 a răspuns:

Tot nesatisfăcută ești și aici (ia uite, ce de intervenții)

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poti si si? Depinde de oferta.
De exemplu, daca iti faci unul de student sa zicem, sau elev... din cate stiu, la majoritatea bancilor nu iti trebuie bani de administrare cont, totul fiind gratis.

La altele iti trebuie. La altele daca incasezi un venit de minim 700RON/luna, administrarea contului este gratis. Sau 5 lei pentru aplicatia pe telefon.

Si tot felul de astfel de lucruri. Dar indiferent, trebuie sa scrie in contract sau in oferta, deci poti sa te uiti acolo oricum.

Uite, eu aveam cont la o banca de ani buni, de cand incepusem studentia si... nu am folosit contul ala de atunci, nu am bani in el. Ar trebui sa ma duc sa il inchid tongue