Întrebare recomandată | Zuzica_Zuzica_1989 a întrebat:

Buna ziua! Am card revolut plus la ce bancomat pot sa îl folosesc că sa pun bani pe el?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Revolut nu acceptă depuneri de numerar în cont așa cum permit majoritatea băncilor tradiționale prin intermediul ATM-urilor multifuncționale.

| 99Dededidi99 a răspuns:

Da, eu am de 2 ani. Îl alimentez cu orice sumă la stațiile de plată self-pay prin aplicația „Self Pay Now"; adaug bani în cont. Dacă vrei, intră pe Magazin Play, caută aplicația, descarcă-o adauga cardul revolut in aplicatie și găsești acolo indicații. Pe urmă, mergi la magazinul unde are stație de plată și acolo vei urma pașii de pe aparat și nu vei avea probleme.

| cyyprian a răspuns:

Am vazut in kaufland un aparat portocaliu, care are si depunere direct pe revolut.
Sau self-pay, dar iti ia comision.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pe revolut transferi banii care îi ai tu de exemplu salariu daca il iei pe card ING sau Banca Transilvania, trebuie sa stii ibanul revolut si sa faci transfer din card ING pe revolut.

| slayer09 a răspuns:

Daca ai card la alta banca din ro gen BT, poti sa depui bani in contul de la BT (poti sa o faci si de la unele atm-uri, non-stop) si inrolezi cardul BT in aplicatia Revolut si din bt iti depui pe revolut fara comisioane si instant.