Din întrebarea asta rezultă destul de clar că habar nu ai cum funcționează investițiile.
Ce legătură are suma investită cu șansele pe care le ai de a câștiga?
Crezi că faptul că investești 100 sau 1000 de dolari influențează cu ceva evoluția unei criptomonede sau a unei acțiuni?
Exact, nu stiu. Tocmai pentru asta am si intrebat, ca sa ma lamuresc.
Dacă mergi la cursele de cai și pariezi pe un cal, crezi că suma pe care o pariezi influențează cu ceva rezultatul cursei? Va fi calul mai rapid sau mai lent în funcție de cât ai pariat tu pe el?
Ce sa castigi?
Criptomoneda este ca valuta. O cumperi si o pastrezi. Nu castigi cu ea.
Suma investita nu influenteaza sansele de castig. Este vorba doar de cresterea valorii criptomonedei. Daca vrei sa investesti bani in criptomonede, iti recomand folosirea unui exchange, de preferat romanesc. Bitcoin Romania este bun, cred ca iti pot oferi si consultanta la cerere. Nu lucrez sau sunt sponzorizat de ei. Foloseste ce instrumente/exchange-uri consideri ca sunt cele mai potrivite pentru tine.
Tocmai asta incerc sa aflu. Daca nu exista castig, atunci pentru ce mai investesc oamenii in criptomonede?
Exista castig. Doar ca nu are nicio legatura daca castigi sau nu cu suma investita.
Bitcoinistii lucreaza pe principiul HODL. Adica pastreaza Bitcoin cat poti de mult, iar daca nu mai poti poate gasesti un fraier care iti da pe el mai mult decat ai platit tu. Ceea ce nu e garantat si poti iesi in pierdere.
De ce ti-ar da cineva ceva pe el daca mai devreme ai spus ca nu se poate avea niciun castig din asta? Te contrazici singur iar eu nu mai inteleg nimic!
Care e castigul? Cum se castiga? Cam cat ar fi suma minima castigata de cei care se ocupa cu asa ceva?
Castigul e direct proportional cu suma, cu norocul si cu stiinta acestor tranzactii.
se castiga ca la orice schimb valutar, cumperi cand e jos vinzi cand e sus>
Care e suma minima? Ce intrebare e asta? Uite au am castigat 20 bani
Castig poți avea, dar e ca la loterie: poți sa pierzi banii.