| adriana1991 a întrebat:

Ce pare aveti de un tata, om de afaceri care interzice fiicei sale in varsta de 30 de ani sa se casatoreasca pana cand nu este pregatita ca sa poate preia conducerea afacerii?

16 răspunsuri:
| Anonima1777llaja a răspuns:

Mi se pare responsabil din partea lui, clar, e alegerea ta ce faci, si poti oricand sa decizi pentru tine, nu ar trebui sa te lasi controlata, dar de ce sa nu fii stabila? De ce sa nu devii o femeie de succes? Un barbat te poate lasa oricand, mai bine aranjeaza te pe plan profesional mai intai.

| gabicoo a răspuns:

E clar că nu este vorba despre tine.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Anonima1777llaja):

Perfect corect, așa cum și o femeie te poate lăsa oricând și sunt mai predispuse sa îți cheltuie banii decât invers. Pam-pam

| Anonima1777llaja a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Da, asa este, si o femeie te poate lasa oricand, de asta e bine sa avem cariera pe primul loc, indiferent ca suntem femei, sau barbati.

| doctorandus a răspuns:

Trebuie să știi că toate rețetele pentru ce trebuie sa faci in viață sunt greșite.

| Anonima1777llaja a răspuns:

Esti bolnavv!

| Xena20 a răspuns:

Nu poate nimeni sa ii interzica ceva unui adult, dar cam are dreptate cu asta, ca sa intemeieze o familie fata respectiva trebuie sa fie in stare sa își întrețină familia, deci ar cam fi bine sa preia conducerea afacerii întâi.

| darrio2007 a răspuns:

„In primul rând, la 30 de ani fata trebuia să fie măritată DE CEL PUȚIN 8-20 ANI, "

In viziunea ta, ar fi trebuit sa fie casatorită de pe la 10 ani?
Ai ceva probleme, băiatule!

| StoicAnalysis a răspuns:

Suna a telenovela. In realitate fiica respectiva evita parintele si isi face de cap.

| mihai69 a răspuns:

Sincer, mi se rupe de părinte, dar despre fiică am o părere cam proastă.
Adică ce te împiedică la 30 (!) de ani să ai viața ta, fără să îți pese de ce spun alții (fie ei chiar părinții tăi) dacă nu e pentru binele tău?!?

| angel6lust a răspuns:

Da` te ține între lanțuri să nu te măriți la 30 ani sau?

| siriusblack98 a răspuns:

Fiecare cu conceptiile sale. Daca stai sa analizezi putin "radacinile" acestei solicitari din partea tatalui, are motivele sale bine-intemeiate. Pe de alta parte si greseste deoarece femeia aia dupa 30 de ani, o sa isi gaseasca in proportie majoritara doar "rebuturi" care vor sta cu ea efectiv pentru banii taticului.

| iliiiinca a răspuns (pentru siriusblack98):

Casatoria dupa 30 te salveaza de primul divort. Gasesti oameni maturi emotionali si apti financiar, nu in toate cazurile, dar majoritateam mai sunt scursuri. Oameni care stiu ce vor de la viata

| siriusblack98 a răspuns (pentru iliiiinca):

Aham, nu stiu, nu am atata experienta ca tine ca sa te contrazic pe subiect.

| Violleta2022 a răspuns:

Imposibil asa ceva!
Nu mai fabula ca nici un barbat de pe fata pamantului, fie el si tata, nu poate interzice unei femei adulte de 30 de ani, sa nu se marite.

Se poate interzice doar in situatia in care femeia aia are un retard/ handicap mental si se afla sub stricta supravegherea a tatalui, situatie in care doar tatal poate decide legal sau interzice ceva ce ar putea afecta femeia aia.

| eliancodrut a răspuns:

Problema este mai complicata decat o vad cei care au postat.
In primul rand tatal fetei este un opac, un bigot, un om care pune afacerea inaintea ficei sale. Cele doua lucruri trebuie sa fie pe acelasi loc, ele combinandu-se. Asta in cazul in care fata este cu capul pe umeri, nu o japita. La 30 de ani fata ar trebui sa fie deja pregatita.
In schimb, o inteleg si pe fata: tatal poate sa o santajeze cu casatoria, aratand ca daca nu-l asculta vinde afacerea.
Am expus doar vag in ce situatie s-ar afla.