Eu am încercat researchromania dar pana acum n-am reușit mare lucru, e posibil sa nu fie serios.
Merge,dar trebuie sa ai rabdare pana ajungi la 1500 de puncte, fa-ti in paralel si cont pe daedaluls, tgm panel, sondajecupremii etc. si o sa vezi altcumva rezultatul.
E pe bune, eu am făcut bani din aceasta activitate, platforma e ok, recomand
Buna!
Am vazut ca se discuta despre noi, asa ca profitam de ocazie ca sa ne prezentam :)
Panelul Research Romania este cat se poate de serios. Facem foarte multe studii in domenii diverse, iar pentru fiecare chestionar completat se primesc puncte (in functie de tipul si complexitatea studiului). Punctele respective se transforma in bani, cand este atins un prag minim. Nu promitem castiguri uriase peste noapte :)
Cu alte cuvinte, Panelul Research Romania este o buna oportunitate de a face bani de buzunar.
Daca vreti sa aflati mai multe despre noi, intrati aici https://www.researchromania.ro/panelrr/ sau ne puteti contacta prin e-mail, la adresa panel@researchromania.ro.
O zi frumoasa si va asteptam alaturi de noi!
Buna!
Din pacate, avand in vedere oferta de chestionare (care corespund profilului), si punctajul oferit pe completarea acestora, nu este util sau atractiv a te implica intr-un astfel de sistem.
Recompensa apare abia la minim 1500 de puncte si consta in 150 de lei.
In 2 luni de activitate, am raspuns la 7 chestionare si am primit ~150 de puncte. In ritmul acesta, abia in inca 2 ani de chestionare periodice voi putea retrage 150 de lei.
Daca numarul de puncte oferit pe sondaj s-ar dubla sau tripla, precum si daca numarul de clienti din cealalta parte (creatorii sondajelor, interogatorii) s-ar mari, atunci clar ar merita efortul.
alexxx întreabă:
Alexpopescu27 întreabă:
ZeulMuschilor întreabă: