Întrebare recomandată | ClaudiuBrasov a întrebat:

Crap! M-am trezit cu contul de banca gol desi mai aveam cel putin 600 de lei acolo. Am facut niste plati pe internet si se pare ca baietii destepti au avut grija de contul meu. Ma duc la banca intr-o ora sa vad care e treaba. Contul e deschis la Banca Carpatica, care sunt sansele sa mi se returneze banii?

4 răspunsuri:
| martzian a răspuns:

Depinde de card. Daca ai asigurare pe el, ai toate sansele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti vor da extrasul de cont cu toate operatiunile facute. Urmareste bine si vezi unde si ce s-a platit. Daca sint operatiuni care nu-ti apartin, vei primi banii inapoi. Dar daca sint operatiunile tale sau comisioane mari la platile facute pe internet, sa-ti faci bine calculele alta data!
Ignora raspunsul cu asigurarea, este o prostie spusa numai ca sa raspunda ceva. Unii alearga dupa puncte si funda.

| Jameson a răspuns:

Siteul a fost securizat? si eu am facut plati online cu 3 carduri care le folosesc si acum. dar ma cam tem sa nu mi se intample la fel. Verifica si calculatorul sa nu ai cumva keylogger. P.S, sa ne zici ce ai rezolvat la banca.

| atoatestiitoarea a răspuns:

șansele sunt N U L E!
Data viitoare câand vrei să mai cușperi ceva de pe internet, du-te la banca ta și cere-le o serie de card de unică folosință, care e valabilă doar pentru o cumpărătură după care devine inutila