| dyya888 a întrebat:

Credeti ca ar fi profitabila infiintarea unei plantatii de zmeura? Mai ales ca zmeura ofera atatea beneficii organismul. Voi ati cumpara?

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Da,ar fi de recomandat infiintarea unei plantatii de zmeura! Ca sa iesi si in profit,cat mai repede,ar fi bine sa ai terenul in primul rand,munca din familie. Apoi,sa vinzi tu fructele(mai sigur si mai usor,cheltuieli mai putine cu transportul si punctul de vanzare,cu avizele necesare vanzarii prin magazine mari,spaga).Si incet,incet,sper sa prospere afacerea si daca o sa recoltezi o cantitate mult prea mare,poti incerca si prin magazine.
In ceea ce privesc,producatorii de conserve din fructe, ti le cumpara la un pret de nimic(poti sa le dai, daca eventual produsele sunt mai strivite si ai cantitate prea mare).
Da, as cumpara si pentru consum direct, dar si pentru congelare.Kilogramul,chiar nu stiu cat ar costa,deoarece pe la noi, in Moldova, se vindea in sezon, prin piata, in jur de 5 roni(dar nu sunt chiar sigura), in borcanele de 300 gr.

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Da,dar ai grija ca zmeura se degradeaza repede! Trebuie prelucata repede!

| Radu284 a răspuns:

Zmeura e greu de cules, si sezonul ei e reltiv scurt. Nu cred ca poti face o afacere din asta, dar poti castiga niste bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu as cumpara. Depinde de pret. Si, DA, este foarte profitabil, deoarece poate fi dusa multa zmeura la o fabrica de gemuri, dulceturi si de marmelada. Ador marmelada de zmeura! Se aduce in magazin. Sa aveti o zi buna.

| dyya888 explică:

Cat ati oferi pe un kilogram?

| kedin a răspuns:

Da, plantatiile de zmeura, mure si catina sunt foarte rentabile

Materialul saditor certificat il poti procura de la Bistrita http://agroafaceri.com

Întrebări similare