| AureliusTPU a întrebat:

Cum functioneaza honeygain?

Răspuns Câştigător
| RomanianFighter a răspuns:

Nu recomand! Am peste 350 de referral ACTIVI și peste o săptămână de farming și de-abia am reușit să mă apropii de 11 dolari. Practic, îți ia o parte din banda de internet nefolosita și te folosește ca server proxy, trimite date prin intermediul internetului tău. Logic, jumătate din timp stai sa ți se aloce un loc (honeygain are locuri limitate, dacă toate sunt ocupate trebuie sa stai la rand pana când cineva se deconectează). In momentul în care se conectează o sa trimită câțiva MB amărâți. Am fibra de 1gbps și nu am uploadat niciodată mai mult de 4Gb/zi. Nu merită, e mai mult consum de curent decât profit.

| AureliusTPU explică (pentru RomanianFighter):

Eu stiu ca trebuie sa ai multe referrale active si apoi faci banii mai repede si am vrut sa stiu daca e adevarat.

| doctorandus a răspuns (pentru RomanianFighter):

Stii ce scrie in termenii de utilizare: esti responsabil pentru ce fac tertii prin conexiunea ta de internet. Politia va bate intai la usa ta daca fac cercetari. Si iti vor confisca pentru perchezitie informatica tot ce are spatiu de stocare din casa (calculator, mobil, NAS, CD-uri, DVD-uri, stickuri USB, videorecorder cu disc dur, XBOX, Playstation, etc.).

3 răspunsuri:
| RoxanaStelescuLV a răspuns:

Practic el ti i-a din internet/date si iti da o anumita suma de bani(dolari). Cand ai atins suma de 20 de dolari ii poti transfera in contul tau!