Simplu te inscri primesti un link si il postezi unde vrei tu si cine se inscrie pe linkul tau tu primesti 1, 5$ de persoan
Pai in primul rand depinde cati ani ai. Daca esti major ai putea sa te angajezi undeva cu jumatate de norma, dar daca esti minor incearca sa-ti ajuti vecini in schimbul unor sume. P.S peste 10 ani probabil ca vei fi pe salarul tau Multa bafta, sper ca te-am ajutat!
Vrei sa faci bani rapid dar te-ai gandit sa colectionezi timbre si sa le vinzi peste 10 ani? Asa ceva...
Peste 10 ani o să am un serviciu. Chestia cu timbrele e altceva. Mie îmi trebuie să strâng bani în 6 luni, dacă se poate mai rapid.
Voi doar propoziția cu timbrele ați citit-o? Am zis că ar fi o variantă, dar care durează mult.
Eu vreau ceva mai rapid.
Nu asta e ideea (am oricum posibili cumpărători). La o întrebare nu răspunzi cu o întrebare, ci dai un răspuns. Eu am întrebat cum pot face rost de bani în vreo 6 luni. Și încă nu am 18 ani.
Si eu te-am intrebat, daca ai card online(orice business online) si daca esti pregatit pentru o afacere online?
Nsp...nu stiu daca la varsta asta ati poti face un card valabil on line...intereseaza-te la o banca(brd, etc.) si dupa aceea vedem ce e de facut.bft.
Nsp...nu stiu daca la varsta asta ati pot elibera un card valabil online(visa, mastercard), intreaba pe la banci daca poti sa faci un card, dupa care vedem ce e de facut...bft.
Intereseaza-te de card si mai vorbim, este tip MLM....pana atunci pa.
Pare interesant. Cum fac mai precis? Am citit ce scrie acolo dar aș vrea mai multe informații.