| Ferii a întrebat:

Cum pot marii scorul de credit, am 2 credite si tot incerc sa fac o refinanțare sa le combin si sa am doar unul dar ma respinge peste tot online din cauza scorului
ce pot face? am nevoie urgent de bani

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Ala creste doar platind ratele la timp.

| Ferii explică (pentru Wr3nch):

Nu am avut intarzieri in totdeauna am platit la timp si la ala de la bt imi trage automat singur banii din cont

| relian a răspuns:

Credit scorul creste dupa ani multi, nu gata faci un cont si te astepti la nu stiu ce scor.
De unde stii tu ca esti respins peste tot din cauza scorului? Eu cred ca exagerezi, bancile nu se uita la scor, mai ales daca ai cont deschis de putini ani, e logic sa nu ai scor mare, deci ei se uita la citi bani faci, la ce cumperi, la intrzieri daca ai cu plata, la ce proprietati detii, chestii de genul asta.
Nuti da nimeni bani, daca tu esti nou, mai ales daca ai deja un credit luat, sa mai iei alt credit, fara o istorie lunga, fara sa detii tu personal proprietati, nu prea ti se da.

Este ca si cum tu imi ceri mie niste bani ok? Eu ma uit la tine, unde lucrezi, unde stai, daca ai casa ta, aptm tau, daca ai alte valori etc, iti dau banii aia. Apoi tu vii si ceri alt imprumut, atunci zic stai nitel, astuia i-am dat deja un imprumut, nul cunosc bine, e nou pentru mine, nu are casa sta cu chirie, nu dtine terenuri sau lucrri de valoare, vin si zic, frate nu mai am, imi pare rau cauta in alta parte

Este si normal sa se intimple asa.Cind o sa fii sa ai 10-15 ani la ei, atunci da, no sa se mai uite sa te analizeze, deja au istorie lunga stiu ce om esti, cum platesti, au o alta siguranta.

Ce sa faci sa mai iei alt credit? Cumpara ceva, de exemplu un teren, o casa, deci sa ai ceva pe numele tau, dar care sa fie achitat nu cu bani imprumutati, de care banca sa fie interesata, sau mai bine spus, banca sa aiba garantia ca in caz de ceva pot sati ia o proprietate, sau tu poti gira cu acea proprietate.

Daca tu nu ai proprietati pe numele tau, singura cale sa iti creasca scorul este timpul.
Fara sa detii proprietati, slabe sanse sa cresti scorul, mai ales daca ai credit nou.

| Violleta2022 a răspuns:

Exista o singura solutie: sa-ti achiti complet toate imprumuturile bancare ca sa-ti creasca scorul!

| Lukasssz a răspuns:

Plătește la timp, evită cererile repetate, încearcă reducerea datoriilor, verifică raportul de credit, mergi direct la bancă pentru refinanțare.