| paranormalwoman a întrebat:

Cum pot sa fac minim 300 de lei intr-o săptămână?
Sunt intr-o situatie mai intensa in momentul de fata, am aflat ca nu se mai da bursa pe luna august. Iau bursa medicala si tin sa zic ca sunt minora si parintii mei nu prea mai vor sa mai cheltuiasca avand in vedere situatia economica cu care ne confruntam...la job part time m-am gândit dar nu cred ca angajează nimeni pentru o săptămână mai ales ca incep scoala in 3 săptămâni. Ma bazam foarte mult pe bursa deoarece aveam de gand sa merg undeva in vacanta asta. Wu de obicei imi strang bani din timp dar e foarte greu mai ales cand esti si fata si na mai ai alte sacrificii. Aveti ceva idei? Poate ceva online mi se pare cel mai ok..acum google nu prea ajuta, sunt chestionare care iti da maxim un cent pe anumite jocuri si nu prea am incredere.

11 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Cauta poate gasesti ceva la curatenie/generala prin hoteluri, restaurante de sezon pe la mare etc. Asta sa cauti pe net apoi ii suni si le spui ca ai munci numai 1 saptamana daca se poate iar daca au mare nevoie te vor lua si pentru o saptamana! Asta binenteles daca ai cel putin 15 ani, daca nu atunci nici nu incerca! PS: da ce nume de profil ti-ai pus si tu esti o pustoaica... laughing No Hate, dar m-a bufnit rasul laughing sorry!

| paranormalwoman explică (pentru lpavel):

E doar un nume care ma reprezintabig grin

| gabicoo a răspuns:

Aduni ambalaje și le duci la returo. 50/buc.

| qgenius153 a răspuns (pentru gabicoo):

Singurul risc e ca s-ar putea sa iti dea tiganii una dupa cap ca le colectezi de pe teritoriul lor...

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa vinzi lucruri pe Vinted/OLX/Facebook etc. Carti, parfumuri, haine, ce ai prin casa si nu folosesti. Daca ai minim 16 ani, ai putea sa te duci hoteluri si sa intrebi daca au nevoie de colaboratori pentru evenimente, pe partea de ospatarie, spalat de vase etc, dar sincer, nu o sa-ti dea nimeni de lucru de pe o zi pe alta si chiar daca ai gasi, ti-ar da banii peste o luna. Poti sa te mai uiti si daca sunt persoane care au nevoie de bone in orasul tau, dar oricum, cam greu. Imi pare rau ca esti in situatia asta, sper sa gasesti ceva.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pune anunt pe o pagina activa de Facebook sau de IG/TikTok daca ai multi urmaritori. Scrie in anunt ca vrei sa te angajezi pe perioada spusa de tine si ca esti in stare sa muncesti in orice domeniu. Mentioneaza ca esti minora.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ideea e ca exista oameni care au nevoie sa le faci unele servicii contra cost. Si ca sa iti maresti sansele incat sa ajungi la atentia lor, trebuie sa te faci auzita intr-un loc cu multi oameni. Singurul loc rapid in care poti face asta este in mediul online.

| Cipi1212 a răspuns:

Dintr-o afacere!

| angel6lust a răspuns:

Singurul mod prin care poți face un ban cinstit este munca.

| Gabryel85 a răspuns:

Da, ceva sezonier pe la mare ar fi fost ideal...mergi și la mare, ai și cazare. Doar dacă tu voiai să mergi în altă parte...
Dar nici măcar bursele medicale nu se mai dau neîntrerupt? E jale, tot ce se întâmplă...