| UsSerName a întrebat:

Cunoaste cineva leac "Anti-Plictiseala"? Ce as putea face acasa sa nu ma plictisesc? Cu prietenii am iesit destul, astept scoala x_X.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un animalut,,

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce nu incerci lectura? Pentru mine este un leac minunat si in plus te si instruiesti. Numai bine!

| cristi202 a răspuns:

Cind eram copil, aveam doar citiva prieteni, citeva jocuri, si citeva posibilitati pentru a ne distra, si arareori ajungeam sa ma plictisesc. Acum, cu toata tehnica ce o avem, am o multime de prieteni (chiar daca unii sunt doar virtuali), am o groaza de jocuri, o biblioteca mult mai mare decit orice biblioteca din lume, o arhiva de filme pe care o pot accesa oricind, si multe multe altele! Am practic Internetul "la degetul mic". Cum sa ma mai plictisesc? Daca chiar nu mai am surse de inspiratie, ma gindesc la un lucru anume, si caut pe Google sa vad ce se poate afla despre el. Cu o conexiune la Internet si cu un calculator bunicel, nu prea am cum sa ma plictisesc. Si de aceea nu ii inteleg pe cei ce se plictisesc. Sunt atitea de facut, sunt atitea de vazut, sunt atitea de incercat!

| Sin a răspuns:

Citeste o carte buna.

| Dannyjj a răspuns:

Pai iti zic eu cateva leacuri
Muzica
Filme(mai ales cele de comedie)
Animal de companie
Cauta glume, bancuri pe net.
Iesi afar cu prietenii
Miscare
Strand
La gratar
Sper ca te-am ajutat.

| Ingerasull99 a răspuns:

Cauta un nou joc, filme bune, un nou hobby, fa ceva iesit din comun, du-te la evenimente.

| Doddel a răspuns:

Plictiseala e ca batranetea orice ai face tot te plictisesti

| Ioana1984 a răspuns:

Depinde si de ce ai prin casa.Eu ca sa nu ma plictisesc ma uit pe net la retete mai usoare si fac de mancare sau ceva dulce, bomboane rafaello, snitele, ciorba de burta...etc.Sau de nu imi descarc un joc si ma joc, sau in cazul te mai poti uita inca odata pe carti sau mai interesant ar fi sa cauti ce vei avea la anul si sa studiezi un pic de pe acum, cand va veni profu sa va predea tu poti sa-l ajuti cu cate ceva, stiind deja ce o sa va zica. Spor la scoala, si succes.

| deniiiii234 a răspuns:

Urmeaza sfaturile astea si nu te mai plictisesti.(La mine a functionat)http://www.ziare.com/......sti-823820

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista leac din pacate crying

| mystery1girls a răspuns:

Eu citesc povesti uite...incearca aici http://sangesitrandafiri.wordpress.com/ sper ca te'am ajutat

| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

Si eu am aceeasi boala.disper.si am si animal. o mataa. un motanel de fapt...tot degeaja...

| teddszul a răspuns:

Ia-te de muzica, apuca-te de un joc, citeste vreo carte. (stiu eu un joc dragut, vezi daca iti place: The West) www.the-west.ro :D