| Andreea0726 a întrebat:

Hello, vreau să închiriez un spațiu, pe care să îl amenajez pentru tot ce tine de estetică, din câte am înțeles am nevoie doar de un PFA, contract de subînchiriere, idee e că am o fată minoră care ar vrea să pună unghii, din câte am văzut nu poate fiind minora, nu există nici o metodă legală să poată pune unghii la mine în salon?

5 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Foarte ambiguu tot ce întrebi aici. Închiriezi sau subinchiriezi că nu sunt același lucru. PFA pentru ce? Tu doar ai spus că vrei sa amenajezi un spatiu pentru estetica. Noi să deducem că vrei sa activezi in domeniu? La saloane de înfrumusețare se cer calificări. Nu vrei sa vina un control și să nu existe diplome de calificare ale personalului (că au învățat pe sestache de la vecina din bloc). Minorii (de la vârsta de 26 ani, daca nu mă înșel, pot lucra in anumite joburi cu sfert sau jumătate de normă, daca nu le afectează școala, un anumit cuantum de zile pe săptămână.

| Dragosstpu a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

La 26 de ani poti lucra si cu norma intreaga.

| Solane a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

De la 16 ani. happy Ai pus detetelul alaturi.

| Solane a răspuns:

De ce subinchiriere?
Vrei sa inchiriezi spatiul si sa-l dai mai departe prin subinchiriere? Nu e o afacere grozava.
Fata aia care vrea sa puna unghiile cat de minora este? De la 16 ani poate lucra cu acordul scris al parintilor. Are curs, are diploma?

| sierra1 a răspuns:

Lasă fata să facă școală n-o căra după tine să facă bani, mai are vreme când o fi mare. Ințelegi?