Foarte ambiguu tot ce întrebi aici. Închiriezi sau subinchiriezi că nu sunt același lucru. PFA pentru ce? Tu doar ai spus că vrei sa amenajezi un spatiu pentru estetica. Noi să deducem că vrei sa activezi in domeniu? La saloane de înfrumusețare se cer calificări. Nu vrei sa vina un control și să nu existe diplome de calificare ale personalului (că au învățat pe sestache de la vecina din bloc). Minorii (de la vârsta de 26 ani, daca nu mă înșel, pot lucra in anumite joburi cu sfert sau jumătate de normă, daca nu le afectează școala, un anumit cuantum de zile pe săptămână.
De ce subinchiriere?
Vrei sa inchiriezi spatiul si sa-l dai mai departe prin subinchiriere? Nu e o afacere grozava.
Fata aia care vrea sa puna unghiile cat de minora este? De la 16 ani poate lucra cu acordul scris al parintilor. Are curs, are diploma?
Lasă fata să facă școală n-o căra după tine să facă bani, mai are vreme când o fi mare. Ințelegi?
Din cate stiu, exista cursuri legale de 3-6 luni pentru minori. Si o poti angaja legal daca are varsta de 16 ani implinita
Da NIMENI nu ți-o cerut părerea înțelegi?
Dacă nu ai un răspuns prompt vezi-ți de drum!
Dacă ți se pare ambiguu și nu știi de ce te chinui să mai scrii? Serios n-ai ce lucra!?
Dacă închiriez un spațiu și o altă persoană vrea sa își facă activitatea în aceeași încăpere are nevoie de contract de închiriere iar eu pot sa subînchiriez?♀️ nu ești în stare să citești corect, dar îmi spui că e foarte ambiguu tot ce spun! Treci mai departe și nu mai răspunde!
Pentru că dacă eu închiriez spațiul, la urmă îl pot subînchiria, fata are 17 ani!
are curs dar nu e acreditat deoarece nu avea 12 clase când l a terminat și e o simpla diplomă
Este o idee minunata sa o invatati sa faca bani de la varsta asta. Am cunostinte care au absolvit cursuri atat de make-up cat si tehnician de unghii ca fiind minori, insa au primit diploma speciala pentru minori. Dar diferenta nu este mare, poate profesa insa din cate stiu nu este atat de avansat ca si cele pentru adulti. Dar asta nu inseamna ca nu va putea sa invete singura multe alte lucruri dupa absolvire. Ideea este sa aiba o diploma care sa ii permita sa profeseze
Daca ai citi ce ai scris ai realiza că nu ai specificat nicăieri că TU vrei sa subinchiriezi. Trec mai departe desigur, nu pot să mă pun cu semi-doctii gramaticii că mă bat cu experiența lor. Și poți explica frumos lacunele textuale fara sa te agiți. Eu sunt in stare sa citesc, se pare doar că tu nu ești în stare să scrii corect.
Corrnelius întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: