|

In Weekend merg la o nunta in Pitești, la niște prieteni. Eu sunt din București. Cât trebuie sa plătesc la nunta? Știu ca mulți o sa spuneti meniul plus o mica atentie, dar eu nu știu cât costa meniul și nici nu știu la cât va referiți când spuneti o mica atenție. Cât se mai da la nunți in ziua de azi? Suntem doua persoane. Am auzit persoane care au avut nunta in vara și se plângeau ca unii au dat doar 6-7 mil de persoana și alte persoane îmi spun cât sa dam 5-6-7 mil.Deci observ ca lumea e rea și nu le convine dacă dai puțin. Ori e mult ori e puțin? Spuneti voi

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.catdau.ro/cd/Page/CatDau

E suprinzator de exact.

| a răspuns (pentru RoCkKiD):

Ce prostie, acum exista aplicatie pentru orice, si aplicatii care isi spun de cate ori este ok sa urinezi pe zi.
Pe de alta parte nu cred ca un algoritm de calcul poate sa stie exact cat este necesar sau de bun simt sa pui la o nunta, caci una este sa te duci la nunta lui Borcea si alta este o nunata de oameni fara prea multi bani, deci nu exista decat criterii de omenie si de cunoastere, nu algoritmi care sa spuna exact.
Consider ca 1000 de lei ca si cuplu este ok, daca veti fi serviti la masa cu icre negre si vin de colectie 1800 atunci iti dai seama ca 1000 de lei e prea putinwinking

| a răspuns (pentru Simpatik):

Initial si eu am crezut ca e o prostie dar am verificat cu calculatorul meu de nunti (maica-mea) si e suprinzator de exact.

| a răspuns:

Depinde de multi factori. Depinde ce fel de prieteni, depinde de restaurant. Eu cunosc persoane care suna la restaurante si intreaba cat costa meniurile. Dar in principiu eu zic ca daca va sunt doar amici 1000, 1200 ar trebui sa fie suficient. Daca sunt prieteni mai buni, cat considerati.

| a răspuns:

7 mi-l este mai mult decât suficient, pentru o persoana.
Dacă sunteți 2, dai un 11

| a răspuns:

Mai. Dacă sunt persoane apropiate ție poți da sa zicem 10 tu 10 ea sau în cazul în care ei au mai fost la tine la nunta sau la vreo ruda de a ta le poți da înapoi aceeași suma de bani.