| natalia38 a întrebat:

Mi-am uitat pin-ul de la card, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| dana_1567 a răspuns:

In cazul in care ati uitat codul PIN trebuie sa mergeti la banca emitenta a cardului si sa depuneti o cerere de regenerare a unui nou PIN. La unele banci acest „serviciu" poate sa coste.

Dupa completarea cerererii, in termen de minim 5 - maxim 20 zile, banca va va emite un nou cod PIN aferent cardului Dvs.

Codul PIN trebuie sa fie „livrat" intr-un plic sigilat, intact, intr-un singur exemplar.

Detinatroul cardului trebuie sa confirme "receptia" codului PIN prin semnatura. Astfel daca detinatorul de card alege varianta primirii codului PIN prin posta, acesta va fi livrat pe baza unei confirmari de primire (curier rapid).

13 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Eu retin in general numerele numai daca le asociez unor date importante... Gaseste si tu un sistem ca sa nu uiti. sau noteaza-ti in telefon nu neaparat cifrele ci, eventual primele litere de la tasta numarului si asa poate nu va fi inteles decat de tine mesajul respectiv. Oricum Dana a raspuns excelent.

| georgehari a răspuns:

O prietenă a fost la bancă şi, pentru a nu mai trece atît timp pînă la emiterea unui PIN nou, funcţionarul i-a dat un POS (aparat similar celor din magazine) să încerce PIN-uri fără să-şi mai blocheze cardul. Şi-a adus aminte aşa de cel vechi. E bine să-l schimbi periodic, poţi face asta la orice bancomat al băncii emitente a card-ului.

| Violleta2022 a răspuns:

Sa mergi in persoana la banca, sa-ti resetezi pinul si sa-ti pui altul nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Go la banca de care apartine cardul e simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te poti duce la banca sa ceri altul (sa ceri sa-ti regenereze pin-ul). Va dura cam doua saptamani pana primesti altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa il notezi data viitoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te dracul la banca laughing si reclama

| george74 a răspuns:

La mine nu a mers sa iau banii nici de la caserie, nu ii dadea voie casierului sa faca tranzactia. Cand am sunat la ei mi-a zis ca e normal sa nu ii de-a voie daca nu stiu pinul, nu stiu ce legatura avea pinul cu retrasul banilor de la casa. Ma rog, dar eu aveam nevoie urgenta de 100 ron in ziua respectiva asa ca nu am mai facut nici o cerere de pin ca dureaza 2 sapt pana vine. M-am imprumutat, si mai urmeaza sa mai caut eu mai bine foaia cu pinul ca nu am gasito..Trebuie gasita o solutie in care pinul sa ti-l genereze in 2-3 ore, poate ai nevoie de bani in ziua aia.happy

| Stefan_8516 a răspuns:

Eu mi-am facut cardul, cand l-am facut am pus si o suma mica d bani pe el, cand mi a venit cardul m-am dus la bancomat, ce sa vezi imi zicea pin incorect, cu foaia de la ei care o aveam in mana. m-am lasat pagubas, astept 2 saptamani cardul apoi imi da pin gresit. Urasc tara asta

| Stefan_Alexandra_1984 a răspuns:

In cazul in care ati uitat codul PIN trebuie sa mergeti la banca emitenta a cardului si sa depuneti o cerere de regenerare a unui nou PIN. La unele banci acest „serviciu" poate sa coste.

Dupa completarea cerererii, in termen de minim 5 - maxim 20 zile, banca va va emite un nou cod PIN aferent cardului Dvs.

Codul PIN trebuie sa fie „livrat" intr-un plic sigilat, intact, intr-un singur exemplar.

Detinatroul cardului trebuie sa confirme "receptia" codului PIN prin semnatura. Astfel daca detinatorul de card alege varianta primirii codului PIN prin posta, acesta va fi livrat pe baza unei confirmari de primire (curier rapid).

| Andreyy_Andrei_1985 a răspuns:

Nu mă pot intra în contul aplicației pireus benk ce trebuie sa fac

| Dan_1681 a răspuns:

O sedinta de hipnoza? Poate iti amintesti...In orice caz, data viitoare noteaza-ti pinul undeva unde numai tu sa-l stii, poti sa il treci in telefon cu numele unei persoane, sa stii numai tu care e.

| iulian22 a răspuns:

Daca ai nevoie urgenta de bani, poti sa mergi cu buletinul la banca si sa iti iei banii asa. Dar oricum, trebuie sa ceri alt PIN.

Întrebări similare