| laudima22 a întrebat:

Salut/Bună, în urmă cu ceva timp eram fericit, aveam tot ce voiam. Bunicul meu era văzut bine, era avut, se avea bine cu mulți oameni puternici. Avocați, Judecători, Generali, Primari, Polițiști etc. Eram bogați într-un cuvânt, aveam lanțuri de magazine, baruri etc. dar de când nu mai este bunicul ne-am prăbușit să zic așa. Datorii, una, alta. Vecinii mereu ne invidiau că aveam și că ne descurcăm și ne purtau pică/ură. Eu consider că tot ei ne-au și "săpat/turnat" eu așa consider, nu acuz pe nimeni. Bine mai avem încă două baruri, dar nu prea mai produc. Ai mei s-au și despărțit între timp iar de atunci s-a ales praful de tot. Acum port pică pe prietenii mei din copilărie cu care ieșeam afară și ne jucam. Oare asta sa fi fost karma? Eu când aveam nu băgam în seamă pe oricine, eram cineva, bine nu eram eu bunicul era. Ce sa fac sa uit chestia asta sa găsesc o fată și să avem grijă de astea doua baruri, sa le gestionam bine? Bine când aveam bani mulți, nu îi gestionam și acum nu mai am ce sa pun deoparte că îi cheltuiam pe ieșiri și plimbări cu mașina. Nu știu ce să fac și cu pica asta pe "lume". Eu am pică pe lume că eu in sinea mea consider că lumea ne-a vrut răul, dar o sa devenim mai puternici garantez, dar de unul singur nu pot. Bine și chestia asta e recentă 3 ani în urmă nu cu mult, dar eu nu pot sa uit. Mă simt pierdut și singur. Si cu femeile în ziua de azi e greu, toate sunt pe interes și te păcălești apoi.

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Deci erați o familie de fițoși pe banii bunicului, iar după ce s-a dus bunicul voi ați continuat să faceți singurul lucru pe care știați să-l faceți, și anume să spargeți bani. Numai că de data asta nu a mai fost nimeni capabil să și producă bani, așa că, surprinzător, banii s-au terminat.

Iar acum ce vrei, să-ți plângă lumea de milă și să te ajute? De ce? Când chiar tu spui că "ai pică pe lume" și că atunci când aveai bani "nu băgai în seamă pe oricine".

Stai liniștit, nu te-a săpat nimeni. V-ați făcut-o singuri-singurei.
În plus, văd că ai folosit și termenul "turnat", care implică activități ilegale. Încă un motiv să nu vă plângă nimeni de milă.

Răspuns Apreciat de Editori
| IonutTeAjuta a răspuns:

Cum spunea cineva: Oamenii puternici și inteligenți creează vremuri bune. Iar vremurile bune creează oameni slabi. Greșeala bunicului tău e că nu te-a învățat ceva educație financiară. O idee mult mai buna e să donezi tot ce ai produs într-o viață decât să le lași cuiva care nu știe cum să gestioneze ceea ce a primit de-a gata. Ia-o de la zero și vei înțelege altfel valoarea banului pe parcurs. In felul ăsta, îți garantez că nu o să-ți mai pese de ce zice lumea când reușești să crești pe picioarele tale. Probabil ești confuz dar nu mai crede că toate femeile sunt pe interes și nu mai crede că o femeie in viața ta te va scăpa de probleme. Ești singur pe lume și trebuie să iei inițiativa, nimănui nu-i pasă dacă îți merge ție bine sau nu. Succes!

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa e cand nu muncesti si banii vin fara prea mult efort... cand e cazul sa mncesti habar nu ai ce sa faci. Ia o ca pe o trezire la realitate.

| Sportacus123 a răspuns:

Trebuie să te rogi. Doar Dumnezeu te poate ajuta. Sper să-ți găsești o fată frumoasă și să construiți ceva frumos împreună.

| Drake21 a răspuns:

Nu conteaza tu trebuie sa duci m ai departe treburile, lumea invidioasa moare singura, pe cat de multi dusmani pe atati de multi prieteni

Bula
| Bula a răspuns:

Cine nu pretuieste ce are, nu merita sa aiba mai multe!

Trebuie sa inveti, sa MUNCESTI si sa produci SINGUR.
Daca nu, vei ajunge ultimul om, dupa care scuipa lumea.

Eu mi-am creat tot ce am in jurul meu, dar cand vom muri, la fel vom sfarsi, intre 4 scanduri, fara sa ne ducem averea dupa noi.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti de munca, ca poti sa-ti faci singur bani si apoi, nu vei mai avea timp sa te gandesti ca esti singur.

| anonim3248 a răspuns:

Când aveați bani trebuia să faci o facultate.

| anonim3248 a răspuns:

Acum lucrai bine și aveai alt viitor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Oare asta sa fi fost Karma? Da, Karrma. Eu îi spun altfel. Totul se întâmplă așa cum trebuie, că dacă nu. s-ar întâmpla invers.
Ce sa fac sa uit chestia asta. Ca să o uiți, trebuie să îți pui mintea să se ocupe de altceva. sa găsesc o fată. Caută o fată. Dar nu te baza pe ea ca să gestionezi baruri. consider că lumea ne-a vrut răul, Lumea putea să tot vrea, dar nu e ea de vină că bunicul a murit și ai tăi s-au despărțit. Si cu femeile în ziua de azi e greu.
E greu, dar tu ai spus că cauți o fată. Cu fetele nu e greu.
și te păcălești apoi. Ai dreptate, dar tu ai spus aici. Tu te păcălești pe tine. Nu te mai păcăli.

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

La mine e invers, cu care am crescut s au intarit legaturile, primaria politia legaturi ca na trebuie si avantaje nu am cum sa ma cert m ai lasam loc de Buna Ziua o cafea, la fel cu antrenorul care am facut box e in politica acum

| VoidEternal a răspuns:

Normal ca e vina altora. Karma, da, sigur despre asta e vorba.

| LaviniuAna a răspuns:

Te-o fi lovit karma cum zici.
De ce nu mergi la o facultate de management, administrare a afacerii? Poate ajungi mai tare ca bunicu.