| pisica90 a întrebat:

Salut,tata a terminat profesionala,lacatus mecanic,mai tarziu a lucrat intr o fabrica de ciment,cu ciment, habar n am, ceva de genul dar care ii aducea un venit destul de bun. ulterior s-a desfiintat si a lucrat si lucreaza de zeci de ani paznic.nu cred ca mai trebuie sa zic ceva de salariu, iar pe foarte multe ture in plus a luat doar cateva sute de lei in plus. vreo 2 luni de ture in plus mereu, doar 500.acum eu as vrea sa il sfatuiessc si as vrea si el sa aplice la alt job, deja are 50 de ani dar este in forma bine.as vrea sa il ajut sa il sfatuiesc sa se duca undeva,dar nu stiu unde, iar el zice mereu ca e peste tot cu pile dar nu este chiar asa, cred ca este prea comod.va rog ajutati-ma si spuneti mi cu "studiile" de mai sus unde ar putea merge, stam si intr-un oras mic unde nu prea e dezvoltare asa mare, daar totusi zic ca se poate face ceva mai bine.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Degeaba aș spune unde ar putea merge, din două motive.
Nu cunosc acel oras mic si nu stiu cât de comod este tatăl tău.

| pisica90 explică (pentru darrio2007):

Orasul lui Brancusi, nu neaparat comod, m-am exprimat gresit, sigur s-ar putea adapta si la altceva

| darrio2007 a răspuns (pentru pisica90):

Nu pot spune nimic pentru că nu cunosc ce firme sunt acolo. Doar el stie unde ar putea găsi ceva de lucru.

| pisica90 explică (pentru darrio2007):

Macar in mare daca stiti m-ar ajuta, vreau sa il ajut dar nu stiu nimic de job uri in cazul lui.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Cinste tatălui tău că face tot ce poate să aducă o pâine pe masa. La 50 de ani, cam greu sa te angajeze cineva. Chiar daca faci calificări și recalificări, rămâne lipsa de experiență în noul domeniul ales. Nu știu în ce oraș ești ca sa îți putem da sugestii mai pertinente.

| pisica90 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Orasul lui brancusi

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru pisica90):

Îți plac șaradele? Sa înțeleg că e Tg. Jiu? Nu de alta dar s-au născut la Hobița (acela ar fi "orașul" lui).

| pisica90 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Da.acela este, dar stiam de principala denumire ca fiind tg jiu.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Păi dacă are permis auto se poate angaja ca șofer taxi - necesita atestat transport persoane in regim taxi(unele firme asigura și mașina, nu e nevoie mereu de mașina personală). Uber, Bolt prin flota /daca sunt active la voi. Curier Fan/GLS. Si asta e doar un domeniu. Dacă își face atestat transport persoane și închiriază un microbuz, își face un SRL/PFA poate transporta persoane de la și spre aeroporturile din apropiere, și se câștigă nu bine, foarte bine.