Degeaba aș spune unde ar putea merge, din două motive.
Nu cunosc acel oras mic si nu stiu cât de comod este tatăl tău.
Cinste tatălui tău că face tot ce poate să aducă o pâine pe masa. La 50 de ani, cam greu sa te angajeze cineva. Chiar daca faci calificări și recalificări, rămâne lipsa de experiență în noul domeniul ales. Nu știu în ce oraș ești ca sa îți putem da sugestii mai pertinente.
Orasul lui Brancusi, nu neaparat comod, m-am exprimat gresit, sigur s-ar putea adapta si la altceva
Nu pot spune nimic pentru că nu cunosc ce firme sunt acolo. Doar el stie unde ar putea găsi ceva de lucru.
Îți plac șaradele? Sa înțeleg că e Tg. Jiu? Nu de alta dar s-au născut la Hobița (acela ar fi "orașul" lui).
Păi dacă are permis auto se poate angaja ca șofer taxi - necesita atestat transport persoane in regim taxi(unele firme asigura și mașina, nu e nevoie mereu de mașina personală). Uber, Bolt prin flota /daca sunt active la voi. Curier Fan/GLS. Si asta e doar un domeniu. Dacă își face atestat transport persoane și închiriază un microbuz, își face un SRL/PFA poate transporta persoane de la și spre aeroporturile din apropiere, și se câștigă nu bine, foarte bine.
Da.acela este, dar stiam de principala denumire ca fiind tg jiu.
Macar in mare daca stiti m-ar ajuta, vreau sa il ajut dar nu stiu nimic de job uri in cazul lui.
SibiuAlamor întreabă: