Vrei sa furi pe internet, copile? Ia lasa tu cersitul si inselatoria si pune mana pe o carte!
Dsca faci asta o sa fi in baza lor de date si nu o sa mai cresti organic, doar atunci cand bagi bani, o sa te determine sa bagi bani dupa daca mai vrei să crești. Vorbea dorian popa despre asta
Am văzut că mulți care apelează la acest procedeu. Și văd că continuă, se pare că sunt mulțumiți. Dacă vrei să afli un răspuns, poți încerca.
Depinde pentru ce fel de pagina. Pentru unele merg, pentru altele nu. In principiu, daca e ceva interesant si atractiv, merge!
Dacă postezi ceva interesant și original poate, altfel nu fiindcă se dă scroll repede și nu interacționează nimeni.
Am promovat eu o pagina de Facebook, însă costa ca naiba pentru publicitate și te taxează pentru fiecare like. Ex. 5 bani pentru fiecare like și poti seta un buget maxim pe zi între 4 lei si peste 1000 lei. Cu cât plătești mai puțin, cu atât apare mai puțin pe Facebook. Dacă plătești mai mult, reclama apare mai multor persoane. Însă doar like-ul ți-e taxat, nu și reclama apărută pe wall. Însă eu am obținut 5000 like-uri care într-o lună s-au evaporat. Oricum am peste 45.000 like - uri, însă mai ieftina procedura share 4 share. Adică mai sunt pagini care acceptă share for share și tu distribui pagina lor, ei distribuie pe a ta.