Sa ia soacra credit? Cu veniturile sale, nu. Mai ales daca pensia de boala nu e definitiva. Banca nu o ia in considerare pentru ca poate fi stopata (pierduta) oricand. Dar oricum sunt venituri mici pentru un credit.
Să-ți faci credit pentru atv(?!) pe banii lu' soacră-ta care mai și e și cu hadicap, e culmea nerușinării! Ar trebui să-ți crape obrazul!
Dacă-l ai
Cazuri de genul nu am avut, pentru că este strigător la cer. Nu trebuie sa judecăm pe nimeni, deși uneori e greu sa ne abținem. Nu îmi plac ratele și le evit. Prefer să strâng. Totuși anul acesta am zis că faci și am înlocuit motocicleta veche și cumparand una noua din 2025 in rate de la ATVrom București (rate pe care nu le-am acceptat la 5 ani, -prea mult timp- și le-am redus la 2 ani). Rata lunară este 1700 Ron. Din ce bani sa plătești 5000 euro pe max 5 ani pentru ce dorești? Se poate lua o treime din salar maxim. SI fara supărare. Hai că mai înțelegeam daca spuneai că vrei scuter ca sa faci livrări, sa muncești, mai era cum era. Dar ATV? E moft. Și nu pe banii tai ci a unei soacre bolnave și cu pensie de handicap. Chiar nu ai demnitate de bărbat? Mereu spun că nimic nu mă poate surprinde și uite că se găsește mereu câte cineva să mă surprindă.
Atata timp
Cat eu am grija de ea si imi cer scuze ca nu am specificat ca rata o pot plati din propriul buzunar, dar te f/::; Grija la
Maxim.
Cred ca nu ai inteles clar din cate observ, imi permit sa platesc din propriul buzunar, muncesc ca toata lumea multi oameni fac chestia asta.
Sa mi o iei in gurita atunci, daca îi asa
) ba ce jeguriiiiiii sunteti sa mor eu d aia va *** toata lumea in gura si se caca statul Roman pe capu vostru ca sunteti prea retardati draq
Atentie, eu platesc costurile lunare si etc! Ea e de acord nu e problema dar multi din comentari se agita la maxim, Multumesc pentru raspuns apreciez.
Pai specifica atunci că poți plăti rată din propriul buzunar. Tu daca ai citi o întrebare scrisă cum ai scris-o tu, ce concluzii ai trage? Dacă te bazezi doar pe veniturile soacrei, nu sunt suficiente. Eventual le completezi cu venitul tau sau alte venituri.
Deci tot pe mine mă înjuri că nu ai fost în stare să scrii o întrebare completa? Atât poți? Din ce ai scris in întrebarea Oana și un oligofren ar fi dedus ceea ce am dedus cu toții. Și înafara sa spun sa fii bărbat demn nu te-am înjurat. Dar tu, și acum in preajma sărbătorii înjuri ca la ușă cortului și bagi si politicul la mijloc. Asta îți demonstrează speța si nivelul de cultură.
Te făcuși cu niste raportări tinere imberb de 19 ani.
Nimeni nu o sa dea imprumut de 5000 euro unei pensionare cu venit de 500 lei. Nici macar daca avea 2000 lei nu ii dadea. Am inteles ca vrei sa platesti tu, dar nu mai bine iti iei un job ca lumea cu contract de munca si cu salariu decent declarat si iti cumperi ce vrei tu in rate fara sa te complici cu pensionari pe care poti sa ii bagi si in belele cu bancile?
Nu, pentru ca venitul e prea mic. Bancile nu dau sume mari la pensionari. Presupun ca lucrezi la negru din moment ce nu poti lua pe numele tau. Va trebui sa gasesti o ruda/prieten/altcineva dispus sa faca credit pentru tine.
Atentie tinere, nu ai specificat asta! Deci? Despre ce vorbim? Incapacitatea ta de a pune o intrebare completa? Am observat ca injuri pe oricine nu iti tine isonul. Stii povestea cu 7 ani de acasa? Se pare ca nu.
EdyRo444 întreabă:
Corrnelius întreabă: