PFA cel mai simplu si fără bătăi de cap. Solo.ro este o platforma digitala de contabilitate & administrare PFA! Trimiți online doar buletinul si diploma de curs si ei fac restul de formalități la Registrul comerțului. 90 Lei pe luna este Abonament pentru contabilitate. Îți asigura si sediu *( in București) dacă nu vrei sa-ti pui la tine acasă sau în alta parte.
Nu ai putea, fiindca nu este legal sa se angajeze un "taica-nimen" pe post de frizer, sa faca vreo boroboata clientului si acela sa dea in judecata patronul frizeriei.
Intai termina-ti un curs postliceal de frizer si dupa aceea iti cauti un loc de munca legal.
Mai am puțin până termin cursul si obțin diploma (experiență mai am) doar mă interesez cum aș putea lucra ca persoană fizică part-time legal printr-un contract ceva să nu am probleme în caz de control la o frizerie
Asta depinde daca tu gasesti frizerii care sa te angajeze part time.
Te vor intreba oricum la interviu de ce vrei doar part-time si nu full-time?
Fiindca angajandu-te pe tine doar part-time trebuie sa mai caute un altul tot part-time ca sa completeze 1 tura de lucru, ceea ce nu-i convenabil pentru nici un angajator.
Momentan lucrez pe camion de luni până vineri și doar pe weekend sunt liber de asta vreau part-time până o să fiu cunoscut în zonă, până o sa-mi fac clienți... vreau să mă axez pe viitor în a-mi face propria frizerie să lucrez doar pentru mine dar până atunci aș vrea să lucrez part-time și cât de cât legal.
In situatia asta este simplu: intri in cateva frizerii locale si intrebi patronul.
PFA cel mai simplu si fără bătăi de cap. Solo.ro este o platforma digitala de contabilitate & administrare PFA! Trimiți online doar buletinul si diploma de curs si ei fac restul de formalități la Registrul comerțului. 90 Lei pe luna este Abonament pentru contabilitate. Îți asigura si sediu *( in București) dacă nu vrei sa-ti pui la tine acasă sau în alta parte.
De ce să-ți faci firmă? Dai bani degeaba! Te angajezi la un frizer dispus să te ia part-time și gata!
Când o fi să fii pe picioarele tale, te poți extinde
Am mai vorbit cu cineva și pentru a lucra legal (să închiriez un scaun de frizerie fărăsăfiu PFA sau SRL) ar trebui să vorbesc cu șeful de la vreo frizerie care ar fi dispus să mă angajeze cu contract de muncă part-time (să-mi plătesc eu la stat drepturile)...
NU trebuie să inchiriezi nimic. Dacă e de acord șeful, te angajează și basta. Inchiriatul inseamnă că tu-l plătești chiar dacă nu tunzi pe nimeni. Ințelegi?
Înțeleg, sper să găsesc pe cineva cu care să mă Înțeleg cu angajarea part-time