|

Salutare! Doresc sa imi deschid o mica frizerie pe firma mea si problema ar fi ca nu am diploma care sa ateste faptul ca sunt calificat ca si frizer, nu am curs, nu nimic desi tund de ff multa vreme as putea sa figurez ca si muncitor necalificat(ucenicie ) dar sa pot tunde ca totul sa fie legal? Ce pot face in sensul asta? Astept sfaturi, multumesc!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceea ce vrei tu se numeste firma individuala numita PFA sau II ( persoana fizica autorizata sau Intreprindere Individuala ) pentru a infiinta asa ceva ai nevoie de un certificat de calificare. Solutia este foarte simpla - cauti pe net -, Certificat de competenţe profesionale,, si sunt o gramada de firme care iti dau diploma intr-o zi sau doua, contra cost evident (vreo 1000 ron pentru frizer )
fara diploma poti face doar SRL ceea ce e muult mai complicat.

| explică (pentru Gaard_Soren_1973):

Dap multumesc frumos de raspuns, ideea e in felul urmator detin un srl deja si 2 la mana spre rusinea mea nu am nici 8 clase terminate si incepand din anul acesta voi incepe scoala sa termin 7, 8 9, 10 clase la FF ..de aceea am pus intrebarea de m-ai sus si nu stiu daca pot obtine certificatul de competenta profesionala cu 7 clase

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: