| AlleXuSS a întrebat:

Salutare, dupa foarte mult timp de inactivitate revin si eu cu o intrebare pentru cei care s-au mai lovit/sau au trecut prin asta!

Deci situatia sta in felul urmator, am fost la inceputul anului la cateva Banci. Nu dau nume
pentru a face o simulare pentru un credit de nevoi personale, sumele erau pe aproape cat aveam eu nevoie doar ca la insistentele unei cunostine mi s-a spus sa apelez la un Broker! Ceea ce am si facut.
Am fost, am vorbit, am dat datele si a ramas sa ma contacteze cand gaseste o oferta convenabila.
Au trecut sarbatorile, acum cateva zile primesc mesaj de la Broker ca nu a resuit sa obtina prea multe oferte si m-a rugat sa ii trimit o poza de pe certificatul de nastere(poate nu sunt eu umblat pe la banci dar imi da cu virgula) daca am dat detalii despre mine, locul de munca, poza C.I etc etc.intrebarea mea nu e de ce imi cere, dar nu inteleg ce este in plus in certificatul de nastere si nu este pe buletin?
Astept un raspuns daca se poate de la cineva care a mai trecut sau trece prin asta cu, cateva detalii rugaminte daca se raspunde la misto se poate duce la alt topic. Multumesc!

1 răspuns:
| Whitte a răspuns:

Ei uite ca eu sunt mai umblat prin Banci si tot nu vad de ce iti cere certificatul de nastere. Nici la IFN-uri (pazaste-te de ele!) nu ar avea de ce sa ti-l ceara.
Brokerii sunt buni pentru cei care nu au timp de umblat. Tu ai fost la Banci. Poate el a inteles gresit, ca vrei sa investesti? Si tot nu i-ar trebui certificatul de nastere.