anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari! Sunt elev al liceului A. D Xenopol pe baza de turism si as vrea sa stiu daca exista un site unde sa-mi creez o " firma virtuala ", de care sa am grija. Sa incep cu un anumit buget si sa am profit sau nu. Sper ca intelegeti. Nu vrea sa fie ceva ilegal. Pur si simplu as vrea sa invat despre afaceri... Cum sa am grija de o firma si altele...

Multumesc anticipat! tongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.metropolitanselect.ro inscrie-te eu fac cam 500 ron numai din vinzarile retelei unde mai pui ca la vinzare din catalog cistigi pina la 32. 5 %. succes tel. 0760927190

5 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Nu poti sa ai o firma virtuala, poti sa iti inregistrezi la registru comertului o persoana fizica autorizata sau o societate comerciala avand obiectul de acitvitate pe care il doresti tu, si activitatea sa o desfasori prin internet.

Sunt site-uri prin care poti sa-ti creezi tu un alt site personal.

Pentru a desfasura o activitate pe internet, de exemplu sa vinzi ceva, sau sa intermediezi iti trebuie o societate sau PFA.

Sper ca ai inteles. Bafta.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Atentie! Pentru PFA, trebuie sa ai si o diploma de profil, sa ateste ca esti bun pentru domeniul de activitate ales de tine.

| alexa007 a răspuns:

Buna si eu sunt eleva in acest liceubig grin

sincer nu am auzit asa cevahappy

| DominicxD a răspuns:

Buna. eu vreau sa intru la anul la tine in liceu. la economic. imi poti spune in 2 cuvinte ceva despre liceu. te roghee hee

| Andreyx9 a răspuns:

Vreau sa stiu si eu cand se invata in xenopol... dimineata sau dupamiaza?