| mariss a întrebat:

Un mod de a face bani online? nu ybwinking

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

E interesant cum orice copil vine si cere metode sa faca bani pe internet, dar nu-s capabili sa caute ei metode de a face bani pe internet.

Vrei sa faci bani pe net? Ai nevoie de munca tata, de creier si de timp investit in ceva anume, nu faci bani stand degeaba, nu faci bani dand 10 click-uri nu stiu unde, intr-un joc de 2 lei si gata, te imbogatesti. Eventual dintr-un joc online care iti garanteaza ca faci bani, in vreo 3-4 luni faci si tu 2 lei, si asta daca ai noroc.

Banii pe net se fac fie prin scris, adica blog, si trebuie sa stii engleza, sa te pricepi la scris foarte bine (nu oricine citeste ce scrie orice mucos) si sa ai minte ca sa inveti ce-i ala SEO sa inveti ce-i ala un CMS ca sunt destul de sigur ca ai folosii unul, sa fi capabil sa-ti faci singur un site sau pacar sa-l editezi, si daca vrei sa editezi un site cu HTML si CSS sunt sigur ca n-ai habar, sa nu mai pomenesc de PHP.

Poti face bani pe youtube dar iti trebuie minte sa stii sa folosesti un program de editare video, sa stii ce-i ce-i ala cadru, sa stii cum se seteaza o camera video, si daca faci video-uri doar filmandu-te pe tine, sa stii cum sa te filmezi, ce-i ala un filtru de culoare, cum se face un thumbnail si tot asa.
Nu faci bani filmandu-te ca orice copil prost de pe youtube care se gandeste ca ajunge milionar ca face video-uri de cacao cu minecraft.

Alta metode, programare sau design. Nici macar nu stau sa-ti explic in ce consta asta, pentru ca-i prea simplu de dedus. Inveti limbaje de programare, ori inveti design foarte bine, asta implica ore intregi de invatat si lucrat in Photoshop, poate si Illustrator, de creat lucruri, si nu faci mereu bani din design, uneori faci, uneori nu.
Iar la programare nu-i simplu, te uiti frumos pe net la HTML ca-i cel mai simplu de invatat si o sa vezi ca n-o sa-ti cam placa ce-i pe acolo.

Asa ca ia-ti tu gandul de la a face bani pe internet. Cand o sa fi capabil sa nu te joci 10 ore pe zi si sa lucrezi 2, ci invers, adica sa lucrezi 10 ore pe zi si sa te joci doar 2 ore (asta daca ai noroc), cand o sa fi capabil sa-ti petreci ore citind articole si invatand lucruri noi, atunci POATE o sa ai sanse sa faci bani pe internet.

Pana atunci, nu, din stat degeaba nu se fac bani.

Si in cazul in care deja te-ai umflat in pene ca ce stiu eu, ca eu nu fac bani pe net, poti sa te dezumflii, fac bani pe net de destul de mult timp si stiu cat de "usor" este.
Du-te tu la scoala si nu te mai gandii la bani online.

| mariss explică (pentru MenInShadow):

Stiu cat de greu e, as face de pe yb dar si acolo stiu cat e de munca numai la chestiile marunte cum ar fi introul sau imaginea de profil (Sony vegas pentru intro si imaginea in photo shop) stiu asa in mare ca am stat cu un baiat jumate de zi sa faca ala un video si nu era simplu, oricum ai funda toate cele bune

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Video-chat, daca esti fata.

| Nicu999 a răspuns:

Merge Video-chat si la baieti

| sormad a răspuns:

Castiga bani tastand coduri. Inregistreaza-te aici http://asmoney.site/6454156059394/. La 150$ poti scoate banii prin Western Union, Pay Pal sau card. Succes.

| Darius_Marginean_1991 a răspuns:

Joc strategie si dezvoltare care il joci din placere
*nu necesite cunostinte in domenii savante/financiare/stiintifice
*fara depunere
*efort minim
Castig in functie de timpul petrecut in joc.Bani virtuali convertiti in bani reali garantat.Nu va asteptati la castiguri colosale

Întrebări similare